Prijava

Шта је правилније? После обављене нужде оставити поклопац отвореним или затворити га? Ја контам рецимо да је пристојније (можда не и хигијенскије, јер мораш после подићи исту голим прстима и случајно закачити ону седељку на којој се гомилају разни микронесоји) затворити поклопац него оставити је да зјапи отворена ко уста Рејчел Стар пред камшот. Моји укућани се не слажу додуше. Шта ви мислите?
Е да, пошто је већ ово тема о шољама, може се дискутовати и о моделима, искуствима...
Додатак: ово није скроз спемачка тема, постовање фотки с говнетом повлачи бан од 5 дана у договору с модератором

a jbgaaaa ima čučavac samo :(

Ako pišaš ostavi je dignutu, ako sereš ostavi je spuštenu.

Dobra je svaka wc šolja kod koje se ne opraštaš sa govnetom tj ako ima dobar nagib da govno samo sklizne nego bleji u njoj.

да да, и ја преферирам да има пад, односно нагиб, а не као неке што су равне и само одвод онај доле, то је бед.

Postoje one kojima svetli daska, plaža, more, palma...

To je to. I šamponi da budu blizu šolje da ne buljim oči dok čitam.

Мрзим оне што има мермерно постоље и доле одвод без пада, кад повучеш воду само те удари млаз воде колико је лоше пројектовано и попрска ти купатило.

http://x-cdn.apartmenttherapy.com/511a9a2ddbd0cb500d0007e0._w.540._s.fit.jpg
ове изгледају баш екстра, поготово доле десно. ја не бих знао како да серем ту

JA kadbi seo na ovu poslednju, odvalio bih je.
Prosta fizika.
Složena hemija.

и јебеш шољу која нема деливери репорт

Držim četkicu za zube u blizini wc šolje koju ne zaklapam, pa kad pišam amonijak iz urina prska po okolnim stvarima, po četkici i dezinfikuje je. Nakon velike nužde povlačim vodu i takođe ne spuštam poklopac jer korisne bakterije iz izmeta se rasejavaju na peškir (koji mi je preko puta šolje) pa kad se obrišem takvim peškirom naneo sam mikrofilm probiotika tako da ne koristim kremu za lice.

Додатак: ово није скроз спемачка тема, постовање фотки с говнетом повлачи бан од 5 дана или у зависности од договора с модератерем

Jednom sam se kod druga isro junački kad sam mu prvi put otišo u kuću i govno nikako da ode. Izlazim iz wc i nalećem na njegovu babu, inače veliku gospođu. "Izvnin'te, zaglavila vam se wc šolja", malo joj falilo da se šlogira kad videla. MRZIM ŠOLJE SA USKIM GRLOM GDE SE GOVNO OBAVEZNO ZAGLAVI AKO NISI DVA DANA JEO NIŠTA SKAŠIKOM.

то наигоре касе искељаш тако у гостима

Ja nema sanse da kenjam kodnekog.
Neka brate.
Ocu dostanemo drugari.

Uvijek se drži otvorena, ali sa spuštenom daskom. Sta se ti imas stalno peglat i dizat spustat ono, mogu ledja da te ufate. Ako nekoliko kapljica padne dole to je kolateralna šteta.