Prijava

E BILO BI DOBRO DA SE NEKAKO POVEZE SA JUTJUBOM PA DA NE MORAM DA IDEM NA DRUGI TAB, NEGO ODMAH KUCAM NA VUKAJLIJI PESMU KOJA MI TREBA A VUKAJLIJA SE KAO POVEZE SA TJUBOM I ISPUNI MI MUZICKU ZELJU

PIIIIIII PRICAJ SADA

I TO DA SE UVACI KO NA OVIM PAMETNIM TELEFONIMA GDE JA PRICAM NA MIKROFON A TELEFON KUCA SAM

I sa Red Tjubom!

Postoje li papir i olovka danas?

Postoje li papir i olovka danas?

Prevuci u gornjem desnom uglu definicije kursor i videćeš olovku. Samo u roku od 24h od objavljivanja defke. Ili jednostavno na postu na forumu uradiš isto.

ЈА се у потпуности слажем са Радијациом и оним његовом пливајућом коцкицом.
Радијацио отвори нову тему на форуму по питању тога.

ja ne, treba da mi nešto pliva po ekranu, samo još i to, i onda u kurac,
NE !

Krajsler ne ume da pliva pa bi mu kocka nabila kompleks

Ne, stvarno, ovo što Radijacija reče nije loše uopšte.

Radijacija to ume lepo da isfotošopira, ali bi me nerviralo to da stalno leti za defkama, jer me po sajtovima generalno smaraju ti leteći oblačići i te gluposti, to je samo moje mišljenje, a ako se većina složi svaka čast.

ја сам више за то да постоји нека матрица за ''избаци рендом просечну дефку'' кад се нема инспирације и после пише ''ваша дефиниција биће ускоро постављена'', односно чим скрипта уррад стави на лагер ваш захтев. Ко зна, можда оде и у популарне тог дана. или следећег, ако не стигне да процесуира све захтеве одједном

Bila već ovakva tema...jopet kažem isto! NE!
Ima jednu dnevno? Neka mu, ima i word, pa nek napiše tamo definiciju, i posle je prekopira. Kraj priče. Ako ništa koliko neki ljudi imaju "inspiracija" što reče neko? Znam na primer da dosta nji' ima svesku koju vuče sa sobom stalno. Voc d problem?
A što se tiče reakcija i postera...

Realno, jebeš reakcije i postere.

A i možete isto da radite sa reakcijama i posterima, otvorite folder, i rokate slike (za postere) koje preimenujete u ono što biste napisali za poster, a za reakcije možete i text document da otvorite kopirate link ispod kako glasi reakcija i kraj priče.

Ma da, ovo je bespotrebo. Samo plivajuća kutija jebe!

Glupi su vam predlozi, sve ste iskopirali sa fejsa.
Ja predlažem da se uvede audio pvt, a može i čet. Zaista bi mnogo olakšalo komunikaciju. Vremenom, ako bude para, može i video, ali to samo za autore sa krunama.

Само кукате да вам се да више дефиниција дневно да би још више гована било у најновијима е па ево вам курац.

и да се уведу камерице на чету као и приватне собице ради сајбер сношаја! и да могу статуси да се остављају, због рецимо костућа, мулуце и осталих твитераша уста их јебем!