Prijava

Ne Đoni, bolje da bude na fazon poene od definicija možeš da zameniš za neke pizdarije, neki reedem da se organizuje, a?

Pošto ste aktivni ovde, a već sam se izjasnio za ovu temu, šta mislite da stavite da se popularne ređaju po vremenu kada su upale u popularne, a ne po vremenu nastanka...jer ovako s vremena na vreme vrtim popularne da vidim da u međuvremenu nije upala neka defka koju nisam pročitao, a ovako bi upadala na prvo mesto, ili poslednje meni svejedno, ali je logičnije na prvo...

Ili redeem, kako se već kaže zaboravih.

Ljudi, preteraste sa željama. Meni je ovaj izgled sajta ok. Jedino što treba uraditi jeste vraćanje pretrage gde je bila, zamena mesta odabranih i popularnih i možda omogućiti defkama da ulaze u popularne sa +15 a ne 20 zbog slabog čitanja.

Može. Mada moglo bi da se napravi kao neki MMORPG. Hodamo po tunelima, pa odeš recimo u bibliotku, to je kao čitanje defki, odeš u galeriju da gledaš postere, forum je kao neki savet veća, čet je ustvari blejanje u gostioni, a kada izađeš iz grada Vukajlija biješ se sa nekim karakondžulama, opremaš svoju kuću, tako te stvari.

експлоринг лоре фазон

Taj neki trp pašoni. Kao budžiš mu skil i to. Ja već startujem kao neka aždaja od lika, jer jebiga, ipak sam ono nobles ovde lololo

Ideja puca, al' Kaizen nema sluha.

jebemliga, nama VirtuaGirl na modčetu šljaka besprekorno...