Prednost mog protivnika je ta što sam bio strejt dok sam pisao defku, ukoliko prođem u sljedeći krug morat ću da se adekvatno pripremim za stvaralaštvo
Momcovi, očekujte oko 21h moj dolazak da vidim jeste li se spremili.
U 22h zaključavam predaje defki i ko nije napisao do tad, može da ga puši... džok mislim.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
O ne, zadnji post...
Đenka, ako si tu, odabiram ti nešto na dva minuta i skidam iz odabranih kad objaviš novu.
Ту сам Агилни, фала маћори, ае
Ae bre, objavljuj! Šta mi sad tu čekaš pluseve?!?! :)
Meni prošli put zakočio chrome kaci mi odabrao ono lololo
Објавио, извини шосичеко, јебе ме линковање кацам на ћирилици, фала Агилни!
Prednost mog protivnika je ta što sam bio strejt dok sam pisao defku, ukoliko prođem u sljedeći krug morat ću da se adekvatno pripremim za stvaralaštvo
А нашао Агилни шта ће да ми одабере... ццц... :Д
Odabira, ne bira. hehe
Ja sam strejt pisao al mi reče pazl da je drogaška, misija uspela pa makar me srkletnik pokopao.
Сацам се сетио, рече мени једном Хела да сам оланик јуниор...
Momcovi, očekujte oko 21h moj dolazak da vidim jeste li se spremili.
U 22h zaključavam predaje defki i ko nije napisao do tad, može da ga puši... džok mislim.
evo saću ti pošaljem za 5 minuta.
Takmičenje je golo mudo! Nema veze sa drogoš definicijama, forsirate da napišete što veće gluposti i da lupate rendom reči po defkama... GOLO MUDO
ni smešni niste
niste ni za kurac
Lako ti je tako pričati kad nisi mou defku pročito. Moja može u odabrane.
u pravu je ombre
u pravu je ombre
Opa. Vidim li ja to neke ljubomorne narkomane, koji su ljubomorni na nas narkomane, koji pišemo bolje narkomanske defke?
Iskreno, pročitao sam samo 3 lolo al' već vidim da će to biti sranje...