Al najjače je ovo '' ne uklapa mi se što moram naslov na kraj defke da ubacim ''. Pa majku mu jebem, drogoško takmičenje, šta tu ima da se uklapa?
Zato mi obična stoka nismo ni trebali da učestvujemo.
PITANJE:
Jel defka treba da bude kao da ju je pisao ćoman u trenutku kad je bio urađen, pa da nema mnogo smisla,
ili može da bude regularna defka, al da stavim ćomana, pa šta je on radio pod "gasom" i na kraju samo da se završava rečenicom iz naslova?
Dao svima po plus, moj skromni doprinos.
Ali što ste puni predrasuda dečko? Osetio se kao debelo dete u trećem razredu. Not najs.
šta?
Ma ne kažem tebi. Niti bilo kome posebno. Carry on.
jebes mi mater ako te kapiram XD
al dobro,to je i poenta ovog takmicenja XD
Al najjače je ovo '' ne uklapa mi se što moram naslov na kraj defke da ubacim ''. Pa majku mu jebem, drogoško takmičenje, šta tu ima da se uklapa?
Zato mi obična stoka nismo ni trebali da učestvujemo.
јел пријављивање завршено? лол
PITANJE:
Jel defka treba da bude kao da ju je pisao ćoman u trenutku kad je bio urađen, pa da nema mnogo smisla,
ili može da bude regularna defka, al da stavim ćomana, pa šta je on radio pod "gasom" i na kraju samo da se završava rečenicom iz naslova?
Pa valjda je ovo prvo jebemliga. Pogledaj prvi post
ja napisao
Tako sam i razumeo, al nemam neko (čitaj: nikako) iskustvo sa tim... al snaći ću se valjda nešto...
Nijeste razočarali uopšte, barem ovi što sam do sad pročitao. Samo pičite, super je sve za sada ;)
Za malo manje od 2 sata ja pišem. Ko se još čeka?
Biće promijenjeno kad budem unosio glasove.
Nijesam još dobio pvt-ove od svih takmičara.
Ali znam da ćemo Đenku čekati jer on tek oko 21h može d'objavi. Vi ne zaboravite da šaljete linkove ka defkama u PVT.
al dobro,to je i poenta ovog takmicenja XD
Ma pusti, sve to nervozno kad nema droze. ;-)
Mislim, ovi što se drogiraju. Pričo mi jedan što je gledao.
ćoman u trenutku kad je bio urađen, pa da
nema mnogo smisla,
Inače, na ovo sam mislio. Dokle sa etiketama, i mi cigani imamo dušu.
Јесам нуб, али је л' постоји могућност да ми модератор да раније један жетон за дефку ?
Ćut tu Đenka i čekaj priliku! I ja moram 5 sati da čekam. Dosta ti je od 9 do 10 vremena. Možeš da napišeš 10 defki za to vreme a ne jednu.
Ма море, ја већ напис'о !
I ja sam napisao, pa čekam.
Odabiram ti defku, pa skidam čim objaviš novu. Može?
EDIT: Đenkci se obraćam.
Agilni, jedva čekam d'organizuješ opet neki turnir pa da potrošim sve defke i onda ti iskamčim odabranu ka' onomad lololo