DMT - Drogoš master turnir - INFORMACIJE SE AŽURIRAJU U UVODNOM POSTU

1. Ео горе деки и илматик нпр.

2. do kad ce ovo da traje?

posto nisam sad u prilici da se dorgiram, pogotovu ne u 10 ujutru, a necu strejt da napisem nesto, ocu da bude autenticno.

3. Pitaj Dilana oće li te pustiti umjesto njega. On je rekao da će istupiti ako dođe neki trve drogoš.

4. ја имам један проблем. ја се не дрогирам а луд сам и без ње лол

5. al osecam da ce defka da ispadne tipa

aifssssssssssspo
    faojjjpp[oa
    dapjagdsj

naravno ako se bude uzimo dmt lolo

6. Takođe Džamajko :)

7. Pitaj Dilana oće li te pustiti umjesto njega. On je rekao da će istupiti ako dođe neki trve drogoš.

А што не прошириш костур пајсеру, па виш да би било бар 24 заинтересована?

Немој само да ми неко каже да је лакше са 8, 16, 32, 64 ко да ја никада нисам правио турнире!

8. Ma može i sa 24 pa da ide troje u finale al' iskreno ovo je prvi put d'organizujem nešto ovakvo i iskreno ne bih da zajebem nešto komplikujući stvari.

Nijesam očekivao ni 16 da će se skupiti.

9. brate,najopustenije prosiri na 32

10. Evo zašto sam protiv:

1. ne bih nešto da zaserem
    2. ne znam kol'ko će biti silovanja defki

Može se ponovo neđe održati nešto slično za slučaj da se ovo pokaže dobro.

11. Ako ti treba pomoć u organizacije tipa oko naslova ili staranja oko grupi curica tu sam. Ne brojim glasove ni espeesu!

12. Или прошири или дувај курац, шта наводиш ту разлоге ко родитељ кад не да паре за екскурзију.

13. I zajebi kobaja kup daj neke pičke da se prijave!

14. mislis picke koje se drogiraju?

15. Ај понудимо пичкама вињака и кифлица да се пријаве? Код мене би упалило.

16. Ako ima koja da oće neka se javi! ;)

17. Ako ćete da širite, onda neka neko drugi organizuje drugu polovinu tabele. Ja stvarno neću da preuzimam 32 drogoša na sebe.

18. Inače počinjem da vam šaljem pvtove sa temama. Neke zvuče same po sebi drogoški, neke pružaju veću slobodu... vidjećemo...

19. у маћоре, већ ми пала идеја како да обрадим тему коју си ми послао у пвт фак јеа

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.