DMT - Drogoš master turnir - INFORMACIJE SE AŽURIRAJU U UVODNOM POSTU

1. Išmih
    pa de njega! srkletniče, je se drogiraš?

:)

2. A đe ima da se kupi droga? Htio bih da napišem nešto valjano.

3. alo, ja se prijavio a nema me tamo?

4. Ograničen broj mjesta mladiću.

5. Dilane, pođi u grad na neku žurku i tamo će ti sigurno neko sipat drogu u piće.

6. Koja je svrha ako ne budem znao da sam drogirat?

7. Закључајте тему, ничему не води.

8. Закључајте тему, ничему не води.

Ne kapiram?

9. ubači me u rebus sad.

10. Ne kapiram?

Тролује Пазл, а и идеја је срање сама по себи.

11. Тролује Пазл, а и идеја је срање сама по себи.

Čuj troluje, čoek mi poslo temu u pvt. Ovo je najozbiljnije takmičenje još od Evrovizije 2001.

12. Дилане, ја се пријавио и купио дрогу па ме зајебаше да не учествујем-ош да купиш од мене?

13. Дилане, ја се пријавио и купио дрогу па ме зајебаше да не учествујем-ош да купиш од мене?

Oću li postati narkoman onda? Ne bih želio da me komšiluk pljuje.

14. ne zajebaj, Dilane. Evo, ja šmrktim cijelog života i nijesam se navukao.

15. Е па то не знам. Мени су рекли да нећу и нудили ми за џабе први пут али ја сам инсистирао да платим јер сам џек. Само...мекано све, не знам како се с овим убости у вену мајку му!

16. Jednom su mi dali da šmrknem limuntos. Kažu do jaja je, isto ko droga. I ja povukoh podosta. Udarila mi krv na nos. Od tada sam se zarekao da nikad droga u moja usta neće!

17. А у вену и нос? Ја још нисам чуо да неко једе дрогу. Јео сам ванилин шећер само-личи јебига. Одох да ушмркнем мало да видим како је ако није баба све спичила на гурабије.

18. Pa trava i te munje. Kontam travu moš samo oralno uzeti. Nećeš je valjda trpati u nos?

19. А јеси неук. Ја сам чуо да се трава само жваће да пусти сок па пљуне ко жвака. Оће слепо црево да надрља ако гуташ!

20. More ja sam iz prepoznatog narkomanskog grada, ja ima da omunjim ovo takmicenje.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.