DMT - Drogoš master turnir - INFORMACIJE SE AŽURIRAJU U UVODNOM POSTU

1. Sad sam ušao. Šta se dešava ? Jel ima ili nema ?

2. Не ваља ти ово. Стрејтери да се праве дрогирани. То ти је као кад Маријана Матеус узме да пише књигу. Или невин неко кад прича о јебању. Хипстерај.
    Друго, мислим да доста ових дефки не би прживело први дан. Како ћете да гласате онда?
    Треће, на основу чега гласати? Овде се враћам на ово прво. Мислим шта, треба да се трудиш да направиш што боље, да промислиш нешто што само по себи не треба да буде промишљено? Увиђате ли јебени парадокс?
    Четврто је пријава. За овај или неки следећи. Али ако не будем могао да будем прави у том тренутку одустајем.

3. E, a šta se ja ovde čekam? Nešto si me pominjao.

4. E, a šta se ja ovde čekam? Nešto si me pominjao.

haha propao ti turnir

5. Moj? Jok, evo ga zaključan i kompletiran :)

6. ma kazem pazlu

posto je ocigledno ocekivao tvoju podrsku..al kapiram kako si mogo pogresno da shvatis. i ti imas turnir lolo

7. Не ваља ти ово. Стрејтери да се праве дрогирани. То ти је као кад Маријана Матеус узме да пише књигу. Или невин неко кад прича о јебању. Хипстерај.

Пазле, пошаљи ми новце да купим тестере на дрогзе. Ко пише дефку прво да дође да га тестирамо.

8. Ma hoću ja da pripomognem, ali sam očekivao neki pripremljen post u PVT, neka pravila, ovo-ono. Dueli, parovi, da ja samo postujem i zaključam, ali da ipak on sve organizuje. Nisam dobio ništa, jbg.

9. zašto se konačno ne napravi takmičenje u kratežima? tijelo do pet riječi, bez primjera, izraz po sopstvenom izboru?

10. Не ваља ти ово. Стрејтери да се праве дрогирани.

tako nesto sam i ja reko pre par strana
    delovace forsirano

i bolje je da bude popodne/uvece.

i stvarno se potrudite da se nadrogirate, i ispod u komentaru napisite koja je droga bila u pitanju

11. Ima li koji raspolozen narkoman da mu poklonim mjesto na takmicenju?

12. zašto se konačno ne napravi takmičenje u kratežima? tijelo do pet riječi, bez primjera, izraz po sopstvenom izboru?

СПЕМ ТЕМЕ, ПРИЈАВА, БАН!!1

Шалим се, ја би воло. Овде ме нису пустиле пичке дрогошке.

13. ja bih ali moram nešto da priznam, ja nisam narkoman.

14. Agilni, ja mislio ako bude trebala tema za glasanje da tebe cimam.
    Imam ono što sam ti poslao u PVT kao pravila, mada se ona mogu viđeti i u uvodnom postu ove teme, tako da šta znam. Mislim da je svima jasno šta treba da rade, jedino eto ako može pomoć u vidu teme za glasanje kad za to dođe vrijeme.

A što se tiče primjedbi da se defke ne trebaju objavljivati prije podne i uveče, vi se možete drogirati noćas i napisati defku pa sjutra u tom periodu da objavite ;)

15. Ima li koji raspolozen narkoman da mu poklonim mjesto na takmicenju?

MOGUL JA

16. Ti mi nekako ne djelujes ko da se drogiras.

17. A što se tiče primjedbi da se defke ne trebaju objavljivati prije podne i uveče, vi se možete drogirati noćas i napisati defku pa sjutra u tom periodu da objavite ;)

nije to problem al kazem ti, pre vikenda nista lolo

18. ja nisam narkoman al zato često pišem pijan i znam da nije isto

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.