DMT - Drogoš master turnir - INFORMACIJE SE AŽURIRAJU U UVODNOM POSTU

1. Inace Pani nemamo struje i gasi mi se tel, salji jebeni trafo vamo!

2. Odo ja da žderem sad, vi pročitajte još jednom onaj uvodni post jer sam ga od njegovog objavljivanja dopunjavao 2 puta.

3. Pa dopiši u naslovu teme "INFORMACIJE SE AŽURIRAJU U UVODNOM POSTU". Zar sve moram da te učim? :)

4. ee, ako ima mesta i za mene, hoću i ja

5. To samo modovi mogu da mijenjaju. Eeee, već si zaboravio kako je kaci sirotinja.

Zar sve moram da te učim?

Zyc bi mi sad vjerovatno rekao da previše paranoišem ali ja sam sad jedno 70% siguran da je ono tvoj dupli...

6. Koje bre?

Naslov teme. Nema mi ništa u uvodnom postu da mogu da mijenjam

7. Jel si svakom autoru delio po izraz ili svakom paru po izraz?

8. Пазле, пошаљи ми новце да купим тестере на дрогзе. Ко пише дефку прво да дође да га тестирамо.

i stvarno se potrudite da se nadrogirate, i ispod u komentaru napisite koja je droga bila u pitanju

Ја се ни не дрогирам, нити познајем неког.

углавном, треба да буде турнир. И да пише ко год хоће. Можда мутира кер. Ево хоћу и ја.

Dilan Dog
    Ima li koji raspolozen човек који се не дрогира, нити познаје било ког, da mu poklonim mjesto na takmicenju?

Па ето, ако баш нећеш ти. Оно ја сам залудан.

9. Jel si svakom autoru delio po izraz ili svakom paru po izraz?

2 autora 1 izraz... Samo jedan ide dalje ;)

10. Zahtevam da se momentalno diskvalifikuje neko kako bi Deki mogao da pristupi takmičenju kao jedina osoba koja može da parira Olaniku.

11. Ош убацивати нас накнадно или да почнем да причам да ти је турнир срањо?

12. Srimuliranje u toku! Što se tiče mene biće (bar delimično) autentičan eksperiment. Poreklo stimulansa: Made in Hungaru! Ne odajem više. Nakon procesa apsorpcije pristupiću ekspresiji u blokčetu a sutra samo prepisivanje.

13. Ош убацивати нас накнадно или да почнем да причам да ти је турнир срањо?

Pričaj da mi je turnir sranje lololo

Nema što sad. Jebi ga, ako se pokaže da valja opet ćemo praviti nešto ovako sa blago modifikovanim pravilima.

EDIT: Ako je za utjehu, ubacujem Dekija i tebe kao zamjene jer ste među prvima podržali ovaj projekat.

Poreklo stimulansa: Made in Hungaru!

Mađarske kobasice?

14. Турнир је срањо!!1

15. Мрзи ме да читам целу тему, дакле, видим упарован сам, кад креће турнир ?

16. Imaš u pvt-u. Defke da se objave sjutra između 10:00h i 22:00h i tad će biti otvorena tema za glasanje.

17. Pa zar ti nije poslat pvt. Sutra od 10:00 do 22:00 se pišu defke.

18. сад тек видим, извинте

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.