U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
уа дрогоши шмрк
A daaaj, kao stvoren sam za ovo takmičenje...šmrk :(
Ne vredi, ne mogu učestvovati, ne stižem. Žao mi je. Šmrc
JA SPADAM OVDE, OCU NA TAKMICENJE
UBACUJTE DEKIJA
nek upadne neko umesto mene...necu stici da propratim sve ovo,jbg...mislim da ce da pokida takmicenje,uzivajte
Ode glavni favorit, jebalo vas takmičenje.
Digni moju defku 'Sumanuto bogati ljudi' sa groblja i daj mi prvu nagradu. Over and out.
A dajte bre de od 10 do 22. Nije bre to to. Ne možeš se buditi da se središ ko vampir u sred bela dana.
Piši mene ako ima još mesta.
Jepse ollaniče, saci naša' da odustaneš kad imam ispit i sve se uskladih prema tome.
Ništa onda, ko želi da upadne umjesto njega neka preuzme temu od njegovog protivnika u duelu i nek definiše (Deki, evo ti prilike ;))
EDIT: "Deki, evo ti prilike" nije izraz lol. Pitajte mladog luka za izraz u pvt ;)
Vi se ođe dogovorite ko će preuzeti mjesto, jer ako se ne dogovorite i defka ne bude objavljena do 22h, MlaDiLuk prolazi za "zelenim stolom."
Sad izvaljujem koliko prijeteći ovo zvuči.
Evo jedan smajli da opustimo atmosferu :)
Dilane, krenula je ekipa.
Šta ja?
Lukče?
Upao sam u takmičenje sam sam se pozvao. Tačka. Lukče mlađahni pošalji mi na pvt temu.
Jel može da se primer ne završava sa tim izazom? Defka mi se završava, a primer sam samo jednu reč planirao.
стварно зајебано ово што мора да се завршава тим изразом, јел може да не мора?
Koju sam ja budalaštinu smislio, ne mogu ni sam da verujem. Izvor droge: trpezarijski sto Droga pod kojom sam smišljao: Kulen i neki sok od narandže u nekom plavom tetrapaku.
ja pišem bez izraza na kraju.. nikako mi se ne uklapa
Zar je toliko teško da ispoštujete jednu jebenu stavku iz pravila?