Била једном једна дефиниција...

1. Nema na čemu. sledeći put opičš omiljeno i nema da se zagubi.

2. Jel znate koje su sve defke sa slengom,ali japanskim,kineskim,korejanskim znacenjem,jebemligakojim vec.na foru ide jedna bo nang li ili slicno....

3. Човек лепо питао. Обојица по 3 дана.

4. Defka u kojoj je opisan život kao menjanje sedišta u autobusu sa zadnjeg dela busa ka prednjem delu. Hvala.

5. http://vukajlija.com/smena-generacija/179547

Savet: ukucaj u pretragu ključne reči, u ovom slučaju "autobus" i "sedište" i naći ćeš.

6. Hvala, ali nije to ta. Sad ću pokušati da je nađem kako si mi rekla.

7. Da, sad se setih da je bila još jedna na taj fazon, samo što je postepeno opisan prelaz sa sedišta na sedište. Ima reč "mrak" ubeđena sam :)

8. Vukajlijaši i vukajlijašice, 3 bambija onom ko mi pronađe defku u kojoj lik priča o tome kako mu puk'o net, i on zove operatera ili tako nešto koji mu baš ''pomogne''... :)

9. Merci, mislim da jeste to ta.
    A ja samo da istaknem da se brinem za svoje zdravlje, čim neko spomene neki odlomak ja znam o kojoj se radi, molim za stručnu pomoć. :(

10. Nazalost kolega, nema ti pomoci. Al lakse je uz cokoladu :)

11. Stručna pomoć: Baci modem lavovima.

12. Merci, dugujem ti Milku... :)

Strajo, brate, to je ozbiljno, bez zajebancije.
    Mom ortaku se to isto dešavalo i 3 nedelje kasnije... BUM! Završi čovek u bolnici! Doduše, zgazio ga auto, al' svejedno... :)

13. Ahahahahahhahahahahhahhahah :D za komentare, sva tri :D

14. Ovako, u definiciji se radi o tome da porodica upoznaje novu devojku pa ima 2-3 scenaria, čini mi se da je Straja pisao ili Ekspo, može li ko da baci link? Hvala unapred...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.