Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Хахахахах, могуће. Али зар за њега није била прича да нема право да наступа за нас? Неки кошаркашки пасош су помињали, а ја појма немам шта би то тачно требало да значи.

2. Mislim da bi mogao. Vidis da nije igrao za Bosnu. Mozda se nada da ce u buducnosti djuskati za nas.

3. On na toj utakmici veze nije imao, gubio je lopte, mašio šuteve, a toga se sećam jer mislim da nikada u životu nisam nekog psovao kao njega tada, i da nije bilo Veličkovića, i čini mi se Rašića nikada ne bi ni došao u priliku da šutne tu trojku, neuporedivo bolje partije je pružao na EP u Poljskoj, i tu je stvarno pokidao, a na SP je igrao po sistemu toplo-hladno, dok je 2011-e i u kvalifikacijama radio ono što je hteo. Da je dobar igrač, slažem se, da je bolji Krstić, takođe se slažem.

Ovo potpisujem.
    Evo recimo taj šut protiv Španije uopšte nije bio Dudina ideja, misli koj trener ima ideju da na nerešen rezultat njegov igrač potegne trojku sa 9 metara lolo
    Pogledajte pažljivo akciju gde Novica izvlači Garbahosu pa kreće preuzimanje i na kraju Garbahosa ostaje na Teu a Novica ima mismeč ispod koša sa nekim španskim bekom. Duda je vrv hteo:
    1) da Teo odigra jedan na jedan sa Garbahosom da ga pretrči i završi akciju.
    2) da Teo doda Novici pod koš koji protiv sebe ima dalek oslabijeg košarkaša ali zbog potencijalnog faula i bacanja bolja je varijanta jedan. Mada bi Novica mogao i do koš faula ali i do dva promašaja sa bacanja što je teško ostvarivo ali ipak moguće pa ne vredi rizikovati.
    E sad Teo je lenj pa ga mrzelo da trči ili da traži Novicu a video je da je Garbahosa na metar i jače od njega jer drugačije ne bi mogao da ga stigne ako krene na ulaz i on se diže na šut iz pizde materine, Garbahosa to nije očekivao a bio je i daleko i nije mogao da ga zalepi a ovaj je pogodio. Zbog takvih poteza moraš da ga ceniš jer je to što je on uradio potpuno nerezonski, umobolno al je opet odradilo posao i posralo španske cigane samo tako. Ali da je promašio i da smo izgubili u produžetku cela nacija bi ga pljuvala. Trebalo je imati muda za onakav potez i svaka mu čast. Sve je preuzeo na sebe, pa ili heroj ili govno. Na našu sreću ispao je ovo prvo.

4. У праву си, писао је за Савовића.

5. Savović, i može da igra jer još nije nastupao za Bosnu kolko ja znam nego je uzeo njihov pasoš jer je tamo manja gužva pa je kotao da ima veće šanse da zaigra, nek me ispravi neko ako grešim al mislim da je tako. Mislim on realno nije kalibar za reprezentaciju našu al kad ti otkažu svi i nemaš četvorku i više je nego dobar pogotovo umesto konjine Štimca i raspalog Gagule.

6. Džoni i tucani, ja sam lepo napisao da je nerezonski šutnuo sa 9 metara.A ne znam kako je igrao na utakmici pošto sam bio u čkoli, i izašo sam sa časa da bih gledao poslednjih minut dva.

A svima je bio dobar npr u četfrtfinalu SP 2010. Da, i tada je maltene nerezonski šutnuo da 9 metara, ali nema veze ušlo.

E'o je ta rečenica, da ne bude zabune neke. lolo

7. PA znam da je nerezonski al je i umobolno i pokenjalo je španska govna na najbolji mogući način, usrao im se u život i Garbahosi na kraj karijere lolo

8. Sutra kao što sam napisao očekujem asistenciju Anđuše. :) I Raško će odigrati dobro sutra, ne može on da veže dve loše partije.

9. Skoro sam pričao s nekim društvom da će baš ovako i biti: neće se osetiti nedostatak Teodosića (pa i Savanovića ili Lučića - on je u Partizanu baš takav igrač) u prvoj i polovini druge faze, ali hoće posle kad bude utakmica koje se lome. Mi nijednu utakmicu koja se bude lomila (klackalica u poslednja 2 minuta) nećemo da dobijemo i daj bože da do toga ne dođe, upravo zato što nemamo igrača koji će da je prelomi, a to Krstić kao centar ne može, koliko god on bio vođa ove ekipe. Bjelica ne može da povuče ni kad vodimo 10 razlike, a ne tad. Mislio sam da će moći Nedović ili Bogdanović, al' do sad me nisu uverili u to. Talenat je neosporan, ali ne i muda u takvim situacijama.
    Mada, Vasa Micić ili Štimac bi već mogli, lolo

10. Ne znam što si podrugljivo napisao ovu za Micića, dečko je dao maltene odlučujuću trojku na prošloj utakmici. Ili sam samo ja loše shvatio poslednju rečenicu tvoga posta.

11. Ako se on odvaži da dva puta šutira onda (makar i omašio) onda kad budemo (ako se desi) egal sa Francuzima u drugom poluvremenu pri borbi za prvo mesto, ili kasnije u četvrtfinalu, onda ću da se izvinim čo'eku. Al' pre nešto mislim da mu ni Duda ne bi dozvolio, a ni saigrači (ubeđen sam u scenario gde će Bjelica da se zaleće da reši utakmicu, ili Anđušić, ako ga bude na parketu), ali ako uradi suprotno, onda mu skidam kapu.

12. Мицић је клинац и ако очекујемо од њега да повуче у курцу смо ма колико он био талентован.

Али ово:

Mislio sam da će moći Nedović ili Bogdanović, al' do sad me nisu uverili u to. Talenat je neosporan, ali ne i muda u takvim situacijama.

дали луд си ти, па њих двојица имају муда ко лубенице...навео си двојицу са највећим мудима у репрезентацији...

13. Šutiraće Bogdan za pobedu, ipak to Partizanovim igračima ide najbolje. :)

14. Dobro, doći će i do toga, videćemo, Pseto. Lučić bi za tako nešto bio preodličan, al' jbg. Teodosić je igrač koji će da siluje loptu celu utakmicu, da ima 1/9 iz igre, al' će se opet odvažiti da šutne na kraju. Ova dvojica će kurac da šutnu ako pre toga omaše par šuteva. A Anđušić hoće, on je lud. Što je najgore,on će i da nas počupa na nekoj narednoj utakmici.
    Edit: loše sam se izrazio, ne muda, više će nam faliti igrač sa bolom u kurcu.

15. Па пази, не кажем да ће је дати али знам да имају муда и да шутну и да крену под кош. И то да крену на куцање не само на улаз.

Анђушић јесте будала али ја имам осећај да ће некоме да се усере у живот када га крене на једној текми...

А Тео је генијалац, самим тим и дилеја али и егоманијак.

16. Ja nešto nisam video da Nedović ide na kucanje kada je neko ispred njega, Bogdan je to dva puta pokušao na prošloj. A ovaj Nedović mi nije jasan, imao je barem 7,8 ulaza kada krene na koš, napravi prvi korak, protivnilki visoki mu iskoči, i on ide korak unazad i baca flauter. Majkamusttara, krani preko njega izvuci faul.

17. Pa Bogdan je rešio protiv Belgije trojkom iako nije imao neko šutersko veče pre toga. Protiv Letonije je isto da neke odlučujuće trojke. Nedović nije bio u situaciji da rešava ali mislim da realno ume a i on je trojkom odbio napad Bosanaca. Bogdan sme da potegne to je pokazao više puta ove sezone, NEdović isto sme. E sad da li će da pogode ili neće to je pitanje ali mislim da imaju muda da se podignu na šut a posle toga šta bude. Daleko kurčevitiju spoljnu liniju imamo nego što sm oimali sa Rašićem, Tepićem, Paunićem i Teodosićem jer je samo Teodosić imao muda da potegne a sad imaju muda i Bogdan i Nedović pa i Micić, Đuša mada za njega mora akcija da se pravi a ova trojica mogu sami sebi da iskreiraju poziciju.

18. Aha ipak ne može. Onda ostaje samo pitanje Tadije lolo
    Mada je tu i onaj Radenović IVan bio je i on par puta na spisku. Mada ne znam ni gde je ni šta radi od kad je otišao iz CSKA.
    EDIT: Nije loš ni ovaj Radenović sad pogledao 9 poena po meču uz 4,5 skokova i dve asistencije u Donjecku. Nije ništa posebno al je četvorka ipak.

19. Dobro ljudi, i rekao sam u prvom postu da neće faliti takvih igrača u prvoj fazi i polovini druge. Videćemo protiv Francuza i u četvrtfinalu. Daj bože da grešim i još bolje da se odlepimo odmah na 10 k'o protiv Letonaca pa da niko ne mora da preuzima odgovornost, al' teško.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.