U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Вечерас пуцамо од триколорних петлова јер су јачи за Ажинсу, Паркера, Дијаоа, Батума, Де колоа и гомиле осталих Банту црнаца.
Još samo 4 tekme do zlata
jel im igra onaj sto mu keva jedno,cale drugo,a on nesto trece...vijetnamosko surinamsko francuska kombinacija,taj neki rad?noa...
Ne bi me iznenadilo da ih deknemo 15 razlike
Nesto sam razmisljao poslednja 2 dana u vezi ove nase reprezentacije. Kul, sve stoji-na koji nacin smo otisli, koliko otkaza, koliko debitanata, neiskustvo, mladi,kratka klupa, itd... Ali ja ne mogu da preobolim poraz od CRNE GORE, i isto tako ne mogu da verujem, da mi, ciji juniori siju na svim mogucim poljima,sto znaci da i dalje imamo talentovane igrace, ne mozemo da dobijemo Ukrainu jebenu i da nas Makedonija guzi 26 razlike u jednom trenutku.. Stvarno mi to nije jasno. Ono sto smo prikazali igrom, zasluzili smo prolaz u drugo kolo, ukenjalo nas je da prenesemo 4 boda i da time prakticno obezbedimo cetvrtfinale, jer bismo u suprotnom ispali da smo preneli 2 manje fazon, jer u drugoj rundi nista nismo pokazali. Mucili smo se sa Belgijom, veceras cemo videti sta ce biti sa Francuzima...Uspeh bi stvarno bio izboriti to sedmo mesto, ako smo realni, ali gledam sebe, nisam realan, i uvek ocekujem da ce biti u vrhu, jbg, navikao sam, i svaki put kada puknemo od nekih pacera, nervni slom dozivim. Koliko god gotivili Dudu, i koliko god on jeste vrhunski trener, ove godine nije izabrao najbolje da povede sa sobom, i pored svih tih otkaza, imao je bolje od ovih sto je poveo, to smo milion puta naglasili, i ako se kojim slucajem ne plasiramo na svetsko, to ce biti samo njegova krivica. A sa tim momcima, boljim od Gagica, Stimca, Andjusica,pa i Kalinica i tog drugog Krstica, sigurno bismo se lagano nadali polufinalu i nekoj medalji, i ne bi nas guzile neke kosarkase "velesile"..
Boli nas kurac, bar nemamo crnca za plejmejkera!
Ovo ti je srž problema. Zato što naši klinci šiju zato i nemamo igrače. Oni šiju jer je nama cilj da uzmemo medalju u mlađim selekcijama i onda pravimo tim od onih koji su fizički ispred svog godišta i peglaju jaku odbranu umesto da pravimo ekipu od talentovanih igrača kojima fizikalije u tom trenutku nisu preterano jake ali imaju potencijal da postanu veliki igrači. Od drveta ne moš da napraviš ozbiljnog igrača, samo jakog defanzivca. I onda neki Paunić onako ko trokrilni šifonjer u mlađim kategorijama izbaci nekog daleko talentovanijeg jer je duplo jači i brži. A kad si fizčki dominantiniji lako ćeš da prođeš kad kreneš na ulaz, lako ćeš da uhvatiš loptu u napadu i eto nama medalje. Mi imamo talenata ali se sa njima ne radi pravilno, dok su juiori treba razvijati njihove individualne karakteristike a ne praviti od njih timske igrače i ne znam ti ja šta. Pa cela mlada španska repka je bila podređena Riki Rubiu, sve lopte su išle na njega pa je lik imao neke jezive proseke od 40 poena i tako to. Ne znam sad da li su uzimali medalje sa njim, to nisam pratio al pogledajte vi našu maldu repku 5 igrača po 10 poena, od te petorice jedan će da postane solidan košarkaš i to možda. I eto sad je Rubio pravi timski igrač, retko kad i gleda na koš. Razvio su u NBA pleja. Isto je bilo i sa Rudijem Fernandezom.
Kad budemo počeli da pravimo košarkaše a ne da jurimo medalje i rezultate u mlađim selekcijama tad ćemo i da stanemo na noge.
Ovo ostalo za poraze od levata se slažem u potpunosti. Od takvih ne smeš da gubiš pogotovo kad juriš taj prolaz u četvrtfinale. Pa mi onu drugu polovinu žreba ne bi prošli ni u snovima sa ovakvom igrom. Belgije i Ukrajine treba puniti sa 20 razlike žmurećki.
Ево како ће то да изгледа вечерас: Одиграћемо најбољу утакмицу после оне прве са Литванцима и изгубићемо 1-3 разлике.
Tresemo večeras crnce, taman da se napalimo da uzimamo zlato opet, onda nas u četvrtfinalu jebu hrvati i pušimo u doigravanju za 5.-o i 7.-o mesto, a još uvek u glavi "bili smo i francuze i litvance, a oni evo u finalu, mogli smo do zlata". To bi bio najgori mogući scenario.
Coa opisao nas na takmičenjima zadnjih 10 godina ne računajući POljsku i Tursku. To je to.
Иначе, ово са играњем последњег кола у три термина, и то две групе у одвојено време је таква курчина, да је то немогуће. Ови из друге групе има тако да одиграју сутра да ће практично сами себи да бирају противнике за четвртфинале.
Срећа, Пеки, да тамо апсолутно свако гори под ногама за пролаз, па неће бити калкулисања превише.
Не мора да значи, јер гледај то са те стране што играју први меч Хрвати и Грци. Ако Хрвати добију, онда ова преостала два меча се играју само да би се одлучило ко ће које место да буде у групи, зна се ко иде даље. Тако да могу да штелују.
У односу на Ђорђевића и Даниловића 99,9 посто играча је курац.
Имам осећај да ћемо јебати Французе, већ сам рекао, стављајте паре.
У другој групи се зна ко пролази, ал' места су зајебана.... А и Пеки је у праву.... Задње утакмице би требале да се играју исти дан у исто време.... Јебало их играње у једној дворани....
И Ракочевић је као они Амери, отпаци из НБА лиге, што дођу, играју по лошим или осредњим клубовима Евролиге и ту кидају, али то им је максимум.... А Јарића, као играча, не бих стављао у исти кош јер он (док га није почео болети курац за све од како је смувао Адријану Лиму) јесте био добар играч.... У Виртусовом дрим тиму је, код Месине, који га итекако цени, имао итекако битну и значајну улогу.... А онда је и преко баре био у неком Калдерон фазону.... Није био отпадак као Ракочевић....
Ову екипу су, по доста ранијем плану, требали Крле, Тео, Александров, Лабовић, Новица, Тепић и Трипковић да предводе до нових успеха - али курчина....
Вечерас ћемо видети шта ће и како ће бити.... У 1/4-финалу бих волео на Жабаре дидемо јер нико не може константно да одржава шут за три поена тек нешто испод 50%.... Но, како било, момци су испунили моја очекивања....
Гледе вајлд карти, 2006. смо добили исту пре Русије.... А са ФИБА-ом имамо добре везе јер је Бора Станковић још увек неко мудо, а Бодирога је главни кандидат за председника ФИБА Европе.... Ал' ако Грци испадну (а вероватно хоће, јер Жабари тешко да ће сутра тући Шпанце) једна ће ићи њима.... Мада нашима само треба неко од првих седам места.... Јебемлига, толико можемо....
Pre će wild karta otići Surinamu nego nama.
Te tri karte viška idu Rusima, Grcima i Turcima... Ili sedmo mesto ili potop.
Ал' већ смо ујебали Рује 2006. за исту.... Ал' ко зна.... Видећемо....
koliko nama odgovara pobeda belgije?ako nam uopste odgovara...da ne dranguljam ja po netu,vec neko od vas zna scenario...
Nama je svejedno, mi smo ili prvi ili treći, zavisi šta uradimo protiv crnaca