Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Pa Duda je jos pre prvenstva rekao da je prolazak grupe uspeh, znajuci koliko smo tanki jer smo jedva sklepali tim. To sto smo se popalili posle prve utakmice i odmah u glavi rezervisali bar polufinale to je druga stvar. Nama je i taj plasman na SP uspeh sa ovakvim sastavom, Duda je realan.

2. БРАТЕ МИ СМО СРБИЈА, КОШАРКА ЈЕ НЕШТО У ЧЕМУ УВЕК ПОБЕЂУЈЕМО, КО ТАЛИЈАН У ФУДБАЛУ

3. Биће фазон сад кад нас у четвртфиналу против неке Шпаније усере да убацимо 15 тројки, од тога пола преко руке и са 9 метра, значи да нас прокења као шљиве да смо јели и млеко пили комбиновано. И онда полуфинале, оно лагано.

Лоши смо ми, али су и други. Нема непоражених, чак су и Алжирци изгубили 2, губили и Словенци, Шпанци...

4. E pa nek puse kurac ako se bar ne plasiramo za SP, jebite se! Svaka cast Krsticu na odazivanju za reprezentaciju, al citao sam skoro da on planira da se povuce iz reprezentacije. Da se povuce!?!?! Koji kurac? Realno sem onog evropskog prvenstva covek sa reprezentacijom nije nista napravio i onda bi se povukao na kraju. Nzm kako al jebene Spance gledamo skoro u ovom sastavu vec deset godina, Navaro igra od 2000. za reprezentaciju, Gasol od 2001., Kalderon od 2002, kolko dugo igraju Skola,Djinobili,Pridjioni, Delfino za Argentinu na primer? Novicki se vraca da igra za Nemacku, kolko dugo Nahbar igra? 3 igraca imamo od 2009. koji su bili na Evrobasketu da sada igraju u ovom timu! Ma popusite kurac, mi promenismo pet hiljada igraca, fazon mora da se podmladi tim. Kud ga vise podmladjujes! Cilj nam je da se borimo za neku od medalja, a ovo sto kazu da prodjemo grupu i plasman na SP, je opravdanje i sviranje kurcu! Reprezentacija nam je umrla 2002. kad smo uzeli SP! I da ne rekoh da mi popuse kurac!

5. Da l' si ti realan?!
    A što da se ne povuče?! Čovek se uvek odazivao pozivu, igrao uvek maksimalno i bio pravi kapiten. Ako misli da treba da se povuče nek se povuče. Nisu ni Španci na sva takmičenja išli uvek u najjačem sastavu. I šta sa Gasolom i Navarom, pa nije mogao Krle da počne da igra za repku kad i oni jer je kao prvo mlađi tri godine. I on je u reprezentaciji od 2004. nije igrao samo onaj period kad je sjebao leđa pa nije igrao košarku uopšte. Ponašaš se kao da je reko sa 25 godina da se povlači.
    Nije Krle kriv što je uzeo "samo" srebro. Jbg kakve igrače imamo to je bio neki maksimum, odnosno maksimum bi nam bilo ono srebro u Turskoj na SP koje su nam ukrali. Dva srebra posle povratka iz ozbiljne povrede i to bez velikih imena u repki, malo li je?!
    Drugo ne možeš da porediš Navara, Priđonija, Manua i ostale sa našim igračima. Jarić i Rakočević su poakzali svoje pravo lice, Vujaniću su povrede sjebale karijeru itd. Mi smo morali da tražimo neke nove klince i našli ih u Poljskoj. Al jbg oni su vremenom stagnirali i propadali i došlo je do toga da moramo opet da tražimo nove igrače. Mislim ne razumem šta smo trebali da trpimo sebično govno od Rakoča i raspalog Jarića i njihove sukobe samo da bi ti mogao ponosno da kažeš ETO ONI IGRAJU OD 2000 za repku. Ili šta smo sad trebali da vodimo propalog Tepića, nikad igrača Rašića, tviteraša Kešelja, rukometaša Paunića a da Nedović, Bogdan i ostali gledaju EP preko tva iako su trenutno za klasu bolji od ovih jer tebi smetaju promene igrača u nacionalnom timu. Ja majke mi moje ne razumem šta si ti hteo da kažeš.
    Mislim ova rečenica mi je toliko nerealna da to nije normalno.

Realno sem onog evropskog prvenstva covek sa reprezentacijom nije nista napravio i onda bi se povukao na kraju.

Znači ne sme da se povuče dok ne uzme jedno pešes zlata jer je on Džordan i Meloun u jednom i podrazumeva se da on sam može da uzme sve to?!

Vi očigledno ne shvatate da mi nemamo više Đorđeviće, Daniloviće, Bodiroge pa da nam igraju po 10 godina za repku, čak ni Stojakoviće da odigraju 2-3 takmičenja, jer su to kvalitetom zaslužili. Imali smo kvazi zvezde u vidu fratara Rakoča, Jarića itd koji su ionako kurčevi od igrača a još veći kurčevi od ljudi. Morali smo da menjamo nismo menjali zato što smo tako hteli nego zato što nemamo MEGA zvezde i konstante igrače, jednima istekne rok trajanja i zameniš ih drugim novim i boljim i aukurac. A opet jedini je Krle uvek bio tu i uvek pakovao svojih 15-20 poena prosečno.
    Mi ne možemo da se takmičimo sa Špancima, oni ljudi pažljivo rade sa mlađim kategorijama dok se kod nas radi kurac malo, redovno izbacuju nove igrače i još imaju veoma jaku generaciju starijih kao osnovu. Liga im je najjača u Evropi i to je to. Nebo i zemlja a opet smo ih Turskoj ošamarali.

Lepo je to što oćeš medalje, baš lepo. Ne znam samo sa kime da ih uzmemo.
    Lagano bi mi išli po medalju da su tu Novica, Lučić, Teodosić, Micov, Mačvan ili Erceg, Milosavljević al nisu tu jbg. Skrpili smo se i bez čitave jedne pozicije krenuli na EP.
    Realno to što si napisao je tolika kurčina da to nije normalno. Prosto molim Boga da si trolovao.

I za kraj mi imamo NEBOJŠU TRAUMU ILIĆA koji dolazi posle Turske umesto Miće Berića i sve kreće naopako, igrači nam se povređuju i raspadaju. Igramo odlično i onda Savan maši ono što nikad u životu ne bi omašio, naglo padamo nakon toga i onda nas trpa ko i kako stigne. Taj čovek je malerčina svoje vrste, ja se ne zajebavam. On je čovek i proklet i uklet, kako se pojavio tako je sve otišlo u kurac odjednom. ILIĆU TERAJ SE U KURAC OD REPREZENTACIJE GOVNO JEDNO UKLETO, DRŽI SE TI EFEMPEA I VODI ŠTIMCA SASOBOM DA ZAJEDNO MAŠETE PEŠKIRIMA MAJKE VAM GA BLAŽE RETARDIRANE NABIJEM U PIČKU BAŠ!

Aj u zdravlje!

6. Odo' na ekskurziju, tako da će moje stručno mišljenje izostati... Uzdravlje i AJMO SRBIJO ZEMLJO JUNAKA!

7. Ја сам ово са Нешом доживљавао као зајебанцију, нисам знао да су неки од вас озбиљни. Најјаче од свега је то што је овом изнад њега лепо објаснио каква је ситуација и чињенично стање, користећи логику и тако то... и онда се у истом посту најебе мајке човеку што је навукао малер (?) на репрезентацију. Могли бисмо онда да га пошаљемо код неке врачаре да му скине урок, а и успут баци проклетство на Шпанце и Хрвате.

8. TucanKamen, da li si ti realan?
    Ne znam kakav je covek Rakoc, ali kako mozes da kazes da je kurac od igraca, sa svojih 35 godina je jebao pola jadranske lige. Da se razumemo, ne kazem da je on trebao da igra na EP, ni na ovom ni na predhodnim. Plus pominjes FMP, i jos kazes da do pada dolazi zbog Nese Ilica. Nemojte ovu finu temu pretvoriti u prepucavanja Partizan-Zvezda.

I Bogdan nikada nece postati kosarkas dok ne poradi na bacanjima. Hauard ima bolji procenat od njega.

9. Mislim da najgora moguća stvar koja može da nam se desi je da budemo osmi, a imam neki loš predosećaj da će nam se upravo to i desiti.

10. Туцани, разумеш се у кошарку и ту нема дилеме. Али брате, који ти је курац са сујеверјем и Нешом Траумом, спрдаш се сто посто?

И да, Ракоч јесте себичан(био) али 2 године најбољег стрелца ЕЛ не можеш назвати курцем од играча.

Када смо причали о партизановим играчима и Дулету, ја сам био реалан иако сам циган, мислим да ти сада ниси.

11. Rakoč nije kurac od igrača ali je kurčina od čoveka i nikad ne treba ni da prismrdi više reprezentaciji.Posle 2005 i njemu i jariću je trebalo oduzeti državljanstvo pička im materina obojici.

12. То какав је човек нисам ни спомињао, али као играч...

13. Mislim da najgora moguća stvar koja može da nam se desi je da budemo osmi, a imam neki loš predosećaj da će nam se upravo to i desiti.

Isto. Nadam se da će se ispostaviti da grešimo

14. Како нисте скапирали до сад, ми смо проклет небески народ. Кад ништа не очекујемо, све иде како треба, онда се наложимо да смо јаки па испушимо, увек је тако.

Сад смо у оној фази...кме кме јадни смо, што даље имплементира да узимамо медаљу.

15. Voleo bih karirane u četrtfinalu.. da komentatori plaču TO MOGU SAMO OVAJ... SRBI :D

16. Jebo vas Trauma sprdao sam se al čovek jeste malerčina SHVATITE lolo
    Nek vam ostane kod vas još trista godina što se mene tiče lolo

Elem u odnosu na Đorđevića i Danilovića Rakoč je kurac od igrača, jednostavno je tako. Kurac je od igrača u odnosu na Šarunasa, Navara i ostale istinski velike košarkaše. Rakoč je mnogo opasan kad treba da sipa u koš kad se ne odlučuje ništa i kad igra protiv kojekakve boranije al zato ga nema nigde kad treba dati koš, kad se lomi, odbrane bez i muda bez. Kvazi zvezda i kurčina od čoveka. U odnosu na igrače koji su pre njega porkivali pozicije 1 i 2 u reprezentaciji on je NULA. Bio je najbolji strelac EL to stoji a vidim naosvajao se trofeja u toj istoj EL. Vidim i da su ga kao najboljeg strelca EL dovodili najjači klubovi iz EL CSKA, PAO, Barsa, Makabi. Prosto su se otimali oko njega, sve pucalo. On je odličan strelac ali nije istinska klasa niti je ikada bio. Čovek nije ni blizu bitan igrač za evropsku košarku kao Teodosić a tek ne kao neka daleko veća imena.

17. Al se zakomplikovalo u ovoj f grupi čak i španija može da ispadne ako puknu od žabara a grci dobiju kroate

18. djordjevic je kurac za dzordana i brajanta,pa se ne kaze da je kurac od igraca.rakoc je dobar igrac,bez ikakve dvojbe.subjektivno gledas...

19. Tucani objasnio na nekoliko nivoa... A što se Neše Traume tiče, šta znam, postoje maleri jebiga, kao što postoje i amajlije.

20. ZNAO SAM DA ĆE ZAPATA DA SE SLOŽI SA MNOM OKO NEŠE TRAUME!
    TRAUMA I PRECEDNIK NAM DRŽAVE TOMA GROBAR GDE SE POJAVE TU MEDALJE NEMA! NE DAO NAM BOG DA SE IKAD ZAJEDNO NA ISTOM MESTU NAĐU BIĆE SRANJA OGROMNOG!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.