Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Zato sto je Duda Madjija izvukao dzokera iz rukava i ubio Trikolore u pojam tako sto im je Stimac skakao u napadu i davao koseve.
Evo citam da je selektor Francuza i dalje na aparatima od siline soka.
Ako ne odslušam Đurovića posle tekme, basket kao da nisam ni gledao.
Stavio sam iz zezanja 200din na dvojku i manje poena i da Krstić daje više od 15,5 poena, došlo.
Штимац им је сјебао Паркера каце овај закуцао у њега у првој четвртини и то је било то.... После га је и Гагић ујебао.... ЈЕБАЛИ СМО ПАРКЕРРОООАААА....
Ja sam samo somaču opalio na naše ko što sam i reko.
Ja ne znam koliko je moguće da povežemo 2 kvalitetna meča, ali ću se nadati.
SRBIJA!!!
TRPA ZIZIIIIISSSSSSSSSSSSSS
Koliko je dosadan Marin. Ajd što je on dosadan nego i Šarencu onda glupo da vrišti. TI SI PRVI KONSULTANT ĐUROVIĆU http://www.novosti.rs/upload/images/2011//08/3108n/sp-djurovic.jpg
Zizis trpa ustase opet JOHOHOHOHO
Joj kako kukaju hrvatski komentatori na sudije hahahahahahhaha
E GRCI MATER VAM JEBEM CIGANSKU NESPOSOBNU U PIČKU.
Grci igraju kao usporen snimak.
Kakvi idioti jebote
Kroasani ni krivi ni dužni odoše u polufinale. A ovi Grci su takvi mongoloidi da nemam reči. Jebem vam mater što ste omogućili španskim i žabarskim govnima da šteluju sad kako im odgovara. PU GOVNA JEDNA CIGANSKA!!!
Kroasani oderaše Grke. ;)
Kada se igra osmina?
hahahahahahhaha
Jeste se ponadali ćetnici? Lolo
Jel ovaj hrvatski Bogdanović brat našem?
Igrajte Španija-Italija minus poena dok nisu spustili granicu, 147 je trenutno
Осамнестог.
Четвртина.