Zato sto je Duda Madjija izvukao dzokera iz rukava i ubio Trikolore u pojam tako sto im je Stimac skakao u napadu i davao koseve.
Evo citam da je selektor Francuza i dalje na aparatima od siline soka.
Штимац им је сјебао Паркера каце овај закуцао у њега у првој четвртини и то је било то.... После га је и Гагић ујебао.... ЈЕБАЛИ СМО ПАРКЕРРОООАААА....
Kroasani ni krivi ni dužni odoše u polufinale. A ovi Grci su takvi mongoloidi da nemam reči. Jebem vam mater što ste omogućili španskim i žabarskim govnima da šteluju sad kako im odgovara. PU GOVNA JEDNA CIGANSKA!!!
Zato sto je Duda Madjija izvukao dzokera iz rukava i ubio Trikolore u pojam tako sto im je Stimac skakao u napadu i davao koseve.
Evo citam da je selektor Francuza i dalje na aparatima od siline soka.
Ako ne odslušam Đurovića posle tekme, basket kao da nisam ni gledao.
Stavio sam iz zezanja 200din na dvojku i manje poena i da Krstić daje više od 15,5 poena, došlo.
Штимац им је сјебао Паркера каце овај закуцао у њега у првој четвртини и то је било то.... После га је и Гагић ујебао.... ЈЕБАЛИ СМО ПАРКЕРРОООАААА....
Ja sam samo somaču opalio na naše ko što sam i reko.
Ja ne znam koliko je moguće da povežemo 2 kvalitetna meča, ali ću se nadati.
SRBIJA!!!
TRPA ZIZIIIIISSSSSSSSSSSSSS
Koliko je dosadan Marin. Ajd što je on dosadan nego i Šarencu onda glupo da vrišti. TI SI PRVI KONSULTANT ĐUROVIĆU http://www.novosti.rs/upload/images/2011//08/3108n/sp-djurovic.jpg
Zizis trpa ustase opet JOHOHOHOHO
Joj kako kukaju hrvatski komentatori na sudije hahahahahahhaha
E GRCI MATER VAM JEBEM CIGANSKU NESPOSOBNU U PIČKU.
Grci igraju kao usporen snimak.
Kakvi idioti jebote
Kroasani ni krivi ni dužni odoše u polufinale. A ovi Grci su takvi mongoloidi da nemam reči. Jebem vam mater što ste omogućili španskim i žabarskim govnima da šteluju sad kako im odgovara. PU GOVNA JEDNA CIGANSKA!!!
Kroasani oderaše Grke. ;)
Kada se igra osmina?
hahahahahahhaha
Jeste se ponadali ćetnici? Lolo
Jel ovaj hrvatski Bogdanović brat našem?
Igrajte Španija-Italija minus poena dok nisu spustili granicu, 147 je trenutno
Осамнестог.
Четвртина.