U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ovo što kaže Mita97 +1
Nema osmina sele
Daj nam Špance u četvrtfinalu, da se Štimče igra, kroasane u polufinalu da ga Bogdan meće, a u finalu mogu i domaćini jer mi Boža Maljković ide na kurac, a i realno, zaslužili su medalju, pa eto nek bude srebrna, i onaj Dragić Goran je najbolji igrač na prvenstvu.
Nema osmina sele
Ma znam, lapsus :)
Како би мене био блам да носим онај кич од шаховница, јбт...
Za koga bi ti navijao Champy da igraju Hrvatska i Srbija?
Pa za kroasane milion posto.
Не можемо ми на Кроасане у полуфиналу, једино у финалу или мечу за бронзу. У четвртфиналу на пораженог из Италија-Шпанија, после се укрштамо са паром Француска-Словенија.
Ја се уздам у Шпанце, они никад нису калкулисали...увек су драли све редом кад су могли, ваљда ће тако и да наставе.
Onda daj Kroasane u finalu da ih Bogdan jebe, a u polufinalu Slovence dosta im i bronza, medalji se u zube ne gleda.
Sto kaze Djurovic sinoc, Francuzima ako se digne kurac razjebace sve na koje naidju do kraja.
Bilo bi kul kad bi Fratelo kecno Croasane u cetvrtak, nista nije nemoguce.
Kroasani imaju mnogo srece...
Mito pojma nemaš. Da ide ispod, nema teorije. Ova utakmica FRA-ITA ide preko 180. Igraće se odbrana bez, a onda ko metne više. Biće interesantna utakmica. Nadam se nekom rezultatu tipa +6 za Špance.
Čuvaće se za četvrtfinale, što da se cepaju bezveze sada kada sigurno prolaze. Ide minus poena.
Е, ово сад ће бити једна занимљива утакмица.
Иначе, пасте шта сам рекоо: Хрвати губе од Украјине лагано.
Иначе, пасте шта сам рекоо: Хрвати губе од Украјине лагано.
Mišljenja sam da Ukrajina može do finala.
Zasto jebeni Denda komentarise ovako dobru tekmu? Zasto?
Recite mi da ste igrali na Talijane, pliz!!!
Izgleda da Španski ciganšterosi puštaju ovo namerno Italijanima da bi išli na nas