Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Franzuci tabaju slovence metodom 15+, Kroasani idu u finale, mi pucamo od Spanjolske

2. Kroati Litvaniju nikad neće dobiti, ruku na panj mogu da stavim

3. A da kroati napokon odigraju jedan katastrofa meč i popuše od Ukrajine, a? Ima šanse.

4. POPUSICE KURCA KROASANI, DACE IM UKRAJINCI JEDNU ROLOVANU VRISLU!

5. sta se cimate, pa uvek je bolje da dobijes protivnika koji i nije bas u sjajnoj formi, a uz to te potcenjuje, nego italijane, koji ko za inat cekaju da pocne na ispadanje, da tek onda ukapiraju da ustvari i znaju da igraju?

secam se i mi kad smo onomad bili kao jaki na papiru, pa, kao dobro je sto nismo prvi, onaj tamo drugi bolji od prvog, pa nas isprcaju. nismo sad prvi u grupi tek tako bez razloga, ne sekirajte se.

mozda nije kosarka ovo sto navodim primer, al svejedno, valjda kapirate.

6. Nek bude tako, svi srećni i zadovoljni

7. AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAH koja pobeda, bravo Frenki

8. aahahaha idukurac frenki

9. Koji ste na fantaziju? Ja 83. Ostalo mi još 8 igrača... Gađam top 50, sve preko toga je ćar.

10. U fantaziju ja jebem.
    Mada me Slovenci saranjuju polako.

11. 29, al padam sigurno, ispade mi Burusis danas. Tako da sa 3 bogalja u vidu Begica, Blazica i Sarica , nema sanse da nesto ozbiljno uradim.

12. Мени остали: Валанчиунас, Богдан наш, Бјелица, Рашко, СерЂо Родригез, Руди, Калдерон и Нахбар, тако да се надам високом пласману.

13. Mene prestizes lagano. Ja sam ostao sa 7 igraca od cega 3 bogalja.
    Retardirani fantazi u kom nemas pravo izmena ni nakon kraja rundi takmicenja.

14. Ово ми најгоре коло од почетка, али нисам много пао, 48. сам. Остали ми Недовић, Бјелица, Рашко, Драгић, Калдерон, Жофри, Ажинса и Валанчијунас.

15. Ja sam u prvih 100 sa 814 poena

16. Али мислим да ми ништа не би било драже него да одвалимо Шпанце у четвртфиналу, због педерског калкулисања.

Пази, да играмо са Италијом, јавност би очекивала победу, притисак би био на нашим играчима и испушили би. Овако нико не очекује да бијемо Шпанце, а ови наши клинци тад јанбоље играју..видећемо.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.