Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Nadam se da će Duda spremiti neku zajebanu taktiku, ali opet teško, mnogo teško...
    Mada, nama je cilj dobiti jednu u naredne 3 utakmice. Tim trebamo biti zadovoljni.

2. jebace ih i litvanci.vise se oni njih boje.

3. Финци ојебали Словенце, тројке 16/31

4. Ala jebu Finci trojkama...ajoooj!
    Nego, jel se samo meni čini da se EP malo odužilo? Pre si znao 7 dana gledaš EP i gotovo, sad sve nešto otegnuto, ovo ono, zna li se tačno vreme kad igramo uopšte?

5. Litvanci su paori, navući će ih Žabari nekim cakama da ispizde i maše trojke. Znaju Italijani đubrad stara. A i videli da je krenulo Štimeta.

6. 17/32 ирваси појебали змајчике.

7. Kolko mi drago za Fince što su pobedili, k'o mi da smo igrali
    Bore se ljudi, trče, skaču, iako nemaju šansi.
    A trojke 17 od 32, da ne poveruje čovek
    Kapa dole

8. Gde su sad oni sto su govorili da je Grcka treca reprezentacija Evrope? Poispadase sve te kosarkaske velesile poput Crne Gore, Makedonije, Letonije, Finske, itd. Italijani i Ukrajinci su doduse u cetvrtfinalu, po prikazanom ipak zasluzeno, ali iznenadjenja se desavaju. A oni sto su pricali da Slovenija nema ekipu, tek ce videti kad razbiju Francuze u cetvrtfinalu, paste sta vam kazem.

edit: Srbija, Ukrajina, Slovenija i Litvanija u polufinalu!

9. vise od 50% ubacenih trojki, nevera

10. mi smo sinoc imali 7/17 cini mi se

11. mi smo sinoc bolje sutirali trojke nego slobodnjake

12. I to 17 trojki, ajde da je 5 od 10, 7 od 14 al 17 od 32 stvarno retko

13. Zabari ce biti zestoko pojebani, isto da su i nas izvukli, nego eto, kad vec ispadaju, makar da se pohvale da su dobili Spaniju.

14. ma gledo ih protiv rusa, vezali 7-8 komada nevera

15. Ma kurac Litvanci paori, unistice ih ispod kosa....

16. Ma kurac Litvanci paori, unistice ih ispod kosa....

+ 15 za litvaniju, lagano

17. Ako ne i više, jaki su dosta
    Nešto mi se čini da janezi biju Francuze, i idu na nas u polufinalu
    Zamislite polufinale Srbija,Slovenija,Hrvatska i Litvanija lolo

18. Pa italijane može svaka ekipa koja je prošla da uništi ispod koša ali bolje im je ovako jer LIT nema Krleta, Štimaru, Raška i Gagulju

19. Dobro nemojte sad potcenjivati Zabare ko Ukrajinu...

20. Nzm vuku mi da ce Slovenci dobiti, medjutim svasta moze da se desi, mogu Francuzi da ih pregaze ako im navre...ali mi i tako deluje da Hrvati nece izaci bas lako na kraj sa Ukrajinom...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.