Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

  1. Овај пораз је највећи ударац нашој кошарци, чак бих се усудио да кажем , нашем начину живота. Ово мене ФРУСТРИРА. Нисмо ми Ангола бре да нас неко силује 40 разлике. Чак и да је и са тих својих 1000 година виталан и да му ради мозак, због ове срамоте треба да се повуче.

  2. Nego ja sam provalio kako da se obogatim.Kladim se isključivo protiv naših!Evo pre par meseci sam uplatio 1000 dinara na mocart i od par klađenja na partizan u jevropi i reprezentacije imam već 4 iljade lolo

  3. Odavno se nisam ovoliko iznervirao. Stalno jebeno preveliko ocekivanje, ali, verovatno je vec receno sve, za mene je ovo ogroman neuspeh. Da te Spanija, kakva god da je, a nije u najjacem sastavu, bije 40 razlike u cetvrtfinalu, pa makar igrao Stimac x5, sramota...I sada kada realno pogledamo, koga smo mi ustvari dobili? Litvance prvu tekmu, koji ce da uzmu medalju, Francuze koje je boleo kurac za tu poslednju utakmicu, Belgiju jedva, Letoniju i Bih...Znaci reprezentacije koje bi trebao da kantas 30 razlike bez problema, kao sto ih Francuska i ostali kantaju. Imamo debitante, i mladu ekipu, ali za sada je ovo veliki rezultatski neuspeh,a bice katastrofalan ako se ne zauzmemo 7. mesto. Opet kazem, meni je samo zao sto sam, kao i vecina ljudi ovde, previse ocekivao. Momcima svaka cast, ali ova utakmica je jedan stvarno veliki debakl nase kosarkaske reprezentacije...

  4. Nisam ja rekao da je Željko pička što je napljuvao igrače, nego je pička što je otišao. Dobro on poznaje naš mentalitet i zna da fazon "nemoj ni da me pitate za reprezentaciju" kod nas pali i da mu se divimo zbog tog, umjesto da baš njega pljujemo.

  5. stvarno, zbog čega Sale Đorđević VEĆ SADA nije postao trener? Ivković ne treba čekati svjetsko, jer bi u slučaju katastrofe navukao ljagu na sebe koju njegova cijela istorija ne bi mogla da sapere, samo zbog toga što bi ispao matori jarac koji se inati nečemu, koji hoće da izvuče fijasko sa ovog EPa. u slučaju da ostvari nešto na SP, svaka čast, ali Dudo brate, dovoljno si živio, odmaraj sada, idi sjedni pod grožđe u dvorištu i hrani golubove. po meni, Đorđević je adut, Ivković stranac.

  6. Poslije Ivkovića, možda jedino Pešić, kad bi prihvatio...

  7. Не, али полако ти маторци који фигурирају за селектора постају еквивалент у фудбалу оним силним Бата Ђорама, Бата Живама... Доведи Салета, дај му 5 година и ај у курац.

    Све све, али Анђушић? Дудо. Сиријсли? Па не мораш да се такмичиш са Дулетом, ок је.

  8. А не, никако Пешић. Доста је корака уназад. Потребан је корак унапред. Доста ми је више реликта комунизма, њихових сећања како су са Жућком играли Јамб, како су тренирали неке Арисе, како је Дражен остајао задњи у хали, како су били против увођења тројке, како им је Тито обећао да ће да им изгради халу, пичке материне... Или неко млађи од 50 година, или ћемо све чешће да гледамо ове јутарње текме у 11 ујутру за 7. место.

  9. Cudi me da blic nije stavio naslov popušila ga deca. Posto ima je do sad bilo kad pobedimo zaigrala se deca.

  10. Зар није Сале водио на кратко Армани ових година?

    Запато, Дуда је Дуда, али не можеш ти да очекујеш да он за месец дана годишње направи од њих екипу и надокнади све што они нису радили претходних 11 месеци. Тактички он зна шта ради, али како да објасни за месец дана Васи Мицићу како да диктира темпо против НБА Шпанаца? Како да објасни Рашку како да одигра против Гасола (који је одбрамбени играч године у НБА), а Рашку најјаче утакмице у сезони тих неколико против Партизана, и плус има 33? Како да објасни за месец дана Богдану како се кара екипа која је три класе изнад тебе? Не иде брате...

    Ствар коју замерам Дуди је то што му свака екипа делује као скуп робота и што делују као да су на сахрани. Па мора то напаљеније, није кошарка само тактика и основе, морају играчи да буду наложени, да имају самопоуздање...

    А следећи селектор, шта ја знам... Можда Вукоичић.

  11. АААААААААА, поједе ми пост....

    Елем, не видим потребу за пљувањем Жељка јер, на крају крајева, они су дали јебено обећање да ће его и проводе ставити на страну, да ће се подредити репрезентацији и због тога су они једини криви јер то нису урадили....
    ШТа је Жељко требао да уради? Да цео меч са Французима игра само са пет играча, Бодирогом, Авдаловићем и 4 центра (Ребрача, Милојевић, Крстић и повређени Томашевић)?
    Све и да је Боро Дрљача био тренер, играч јебено мора да га поштује и да се држи обећања.... И сам Жељко рекао на конференцији, летели би они без проблема да је знао да ће да крше договоре.... А и рекао да је он крив јер је то његова грешка.... Није бежао од одговорности....

  12. Hocemo Saleta! On zna kako se jebu Spanci i Hrvati, za ostale me trenutno zabole kurac.

  13. ovo što kaže Peki, izgledaju nekako uštogljeno. moraju biti rasterećeni, moraju se igrati košarke, a ne igrati košarku... trebaju biti Ronaldinjo košarke.

  14. Пеки, све то стоји, не очекујем ја да Васа Мицић победи Шпанце, али не сме да изгуби од цигана 30 разлике. Еј. Па ово нам је национални спорт. Ми за кошарку живимо од малена. Кад би Немачка у фудбалу била накантана 5-0 од било кога, летеле би главе... Не сме бре да се пренебрегне то да су водили 40 разлике као против Хондураса. Све си ти у праву, али кад губиш од неког 40 разлике, ниси неке тренер. Осим тога, прави разлику између стратегије и тактике. Вукојичић? Зајебаваш ме лолол. САМО САЛЕ НАЦИОНАЛЕ.

  15. A i da dodje Sale, verovatno bi bilo kao sa Mihajlovicem
    U fudbalu kada se većina radovala sto je on za selektora a posle jratkog vremena mu jebe sve po spisku. Tako bi i ovde posle prvog neuspeha a bilo bi ga jer em je on neiskusan a i igrači bilo, a bio je car kao kosarkas a ko trener je govno, nek ode jebem mu mater i slicno. Mada cenim da bi on umeo da motivise ekipu i popali. I za fudbal, kad smo vec zasrali treba pustiti mihajlovica dok mu ne istekne ugovor pa da vidimo sta ce biti. Ni ferguson nije odmah nista uradio vec posle par godina. A i mi seremo, otkud mi znamo sta se tu sve desava i zasto nije zvao nekog i dal je odbio taj ili sta vec. Jebem mu mater, ipak je duda dovoljno dugo u kosarci tako da verujem da zna zasto je koga pozvao a nekog nije.

  16. Ne možeš Saletu jebati sve po spisku, dao je trojku Hrvatima u poslednjoj sekundi.

  17. Али брате, погледај где играју наши играчи, а где њихови. Њихова екипа је практично НБА+ел класико. Ми имамо 2 из Мега Визуре (лол), триестрогодишњег дебитанта из Звезде, једва нетинејџере из Партизана са годину дана у Евролиги, плеја без шута, тројкаша без клуба, дефанзивца из Војводине/Крагујевца и Штимца. За толико су бољи брате, јебига. Оно што сам се ја понадао да ће да се пробуди, то је тај српски кошаркашки менталитет да смо најбољи против најбољих, али курац, укењали се и то је то.

  18. Сале и да зајебе ствари, дао је ту тројку. А Дуда је био надркани, уштогљени маторац. Мора да иде ОДМА. Јер ће да усере још једно светско.

  19. И шта фали Вукоичићу? Брате кад је мого Мока Славнић.

    А Салета боље не. Нема потребе да се ризикује. Човек је бог, и нек остане тако. Нек се докаже као тренер, па тек онда. Боље то него да му титулу легенде каљамо тек тако.

  20. за селектора бодирогу, може асистент да му буде сале ђорђевић, и да се консултују с ребрачом некад. а гуровић да прати ове клинце и да доводи пар комада на припреме. и дивац да буде лични тренер центара. шта, имамо неку селекторску комисију, шта фали.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.