Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

  1. Дај брате Запата, прошле године је Жељку узео титулу у Грчкој и прекинуо доминацију Панатинаикоса после не знам ни ја колико година и узео је јебену Евролигу.... Није то било пре 20 година, већ прошле године....

  2. Ма може и Вукојичић, само да није та екс- ју каста : Божа, Дуда, Мока, Шакота, Кари, пичке материне. Али било би боље да је САЛЕ НАЦИОНАЛЕ. Па да нас јебе тад и Суринам, не би ми било криво.

    ДУДА ЧАРОБЊАК- ОД 2009 СВАКО ПРВЕНСТВО ВОДИ НАЈМЛАЂИ ТИМ. ЊЕГОВ ТИМ НЕ СТАРИ.

    Да, и избаците Нешу Трауму из свлачионице.

  3. А и сад већ контам да турираш....

    А и гледе Салета.... Солидно је водио Армани, ал' то је била једна полусезона.... После тога не знам шта је урадио као тренер.... Нека буде помоћник нпр. Пешићу па нека преузме после ОИ....

  4. Zaрata
    Сале и да зајебе ствари, дао је ту тројку.

    да, дајте онда и мирковића за фудбалску репрезентацију, ипак је он ухватио јарнија за јајце. немој запата очијути, ако већ мора да се мења, онда неко млађи, али свакако са искуством. вукојчић кад се докаже још мало, за пешес година.

  5. Лол Дивац за тренера. Па како он да буде тренер кад ни на своје тренинге није иш'о?

  6. а у међувремену може неко прелазно решење, неки кошаркашки кратко останић/вермез, типа радоњић из звезде. курац радоњић, дајте бре муту да се играмо!
    едит: добро бре, пеки, да л' ме схваташ озбиљно за тренерску петорку, живота ти? :)

  7. А Салета боље не. Нема потребе да се ризикује. Човек је бог, и нек остане тако. Нек се докаже као тренер, па тек онда. Боље то него да му титулу легенде каљамо тек тако.

    + 100
    Meni krivo i za Mihajlovica jer sam ga uvek mnogo voleo dok je bio igrac a legenda i jeste a sad mu jebe mater ko god stigne (mozda i s' pravom) al opet kontam da on voli Srbiju i da je njemu veca zelja da pobedi nego svima nama, para ima dovoljno i ne verujem da mu je samo do para. Ili kad uvede nekog degenerika da igra pa prvi ja ispizdim al opet racunam da bolje on zna i poznaje fudbal i te igrace nego ja.

  8. А тих пешес година да се издркавају комунистички реликти.

    - Господине Божо/Моко/Кари/Дудо, како коментаришете испадање већ на почетку првенства.
    - Не можеш тако ти са мном, дечко, ја сам са Југопластиком освојио Голубарски Меморијал у Кањижи, тад сам открио Здовца.

  9. Ма мислио сам генерално на појам Дивца као тренера. :)

  10. тих пешес година да води мута, док се вукојчић не афирмише више, рекох већ. он мутав, они к'о мутави на терену, сјајно ће да се уклопе.

    едит: е, ал' без зајебанције, ја бих био одушевљен да се оформи један такав "тренерски тим" и да они воде репку. боли га курац за резултат, био би опак фазон.

  11. за селектора бодирогу, може асистент да му буде сале ђорђевић, и да се консултују с ребрачом некад. а гуровић да прати ове клинце и да доводи пар комада на припреме. и дивац да буде лични тренер центара. шта, имамо неку селекторску комисију, шта фали.

    Не може Бодирога, оће да буде пре$едник ових европских кураца, нема кад, па нека доведу Ребрачу...

    И нека одведу Марковића, Богдановића, тачније све нека их одведу код Стојаковића да их упуца и намјести им нишан.

  12. Кокошков би био најбоље решење.

  13. Ма шта има да се афирмише бре, нек води онај кукавни МЗТ, чисто да прима плату а нек' узме репрезентацију. Али било боље Сале Национале да узме... Јебем ти, пре бих Декија Милојевића ставио на ту позицију пре Дуде-моке- карија, маму вам матору сви имате неки надимак. Кокошков ми није за селектора, јебига, не можеш да си нормалан а да се презиваш Кокошков, деца те товаре од малена кокошка кокошка. А и превише би било лако зајебавати га ако усере мотку... Не би био чак ни изазов.

  14. DAJTE MUTU DA SE IGRAMO

  15. ДИВАЦ НЕ МОЖЕ НЕ ДА МУ ЖЕНА.
    БОДИРОГА МОРА ДА ЛОБИРА ДА ДОБИЈЕМО ЊИЛД КАРТУ КАД НАС ЈЕБЕ ЛИПОВИ И КРАВЦОВ У МЕЧУ ЗА 7. МЕСТО.

    САМО САЛЕ.

  16. Кокошков ми није за селектора, јебига, не можеш да си нормалан а да се презиваш Кокошков, деца те товаре од малена кокошка кокошка.

    :Д :Д :Д
    капирам да је тако и с овим све му вичу: "дуда дуда виде му се муда" и не поштују га и ко ће нормалан да ради у таквим условима кажите ви мени? дакле првенствено наћи тренера који има пристојно име, и надимак!

  17. Дај да се уозбиљимо мало. Нису битни толико селектори, колико играчи. Значи звучаћу мало ко Владе Ђуровић, али рад са млађим селекцијама, добро од њега направиш сениора, и то је то... Селектор је небитан. Па јеботе, Шпанце води она битанга од 2 метра неписмена па кидају. Французе води онај човек за којег сам сигуран да је благо аутистичан. Селектор је ту мало да направи атмосферу, а не да мрачи као онај голубар. САМО САЛЕ.

  18. prvi ja ispizdim al opet racunam da bolje on zna i poznaje fudbal i te igrace nego ja.

    Da si mentalno zaostao a nisi opet kontam da bi bolje poznavao fudbal od "Mihe" seljaka.

    Ovo je meni fascinantno kao pa on je igro lopte on mora da zna i trenerski poso, bolje on poznaje to od mene koji nisam igrao fudbal nikad. Pa pogledaj Murinja i uporedi ga sa balvančinom Mihajlovićem leba ti? Još milion primera gde su postali vrhunski treneri ljudi koji fudbal nisu igrali uopšte ili pokušali pa odustali posle jende sezone ili najviše dve, tri. A isto tako milion primera gde je nekadašnji vrhunski fudbaler ispao jedna najobičnija kurčina od trenera. To što on zna da šutira loptu ne znači da zna da izabere igrača i da poznaje taktiku, a još manje da je dobar motivator ili šta ti ja znam. Ono fazon Miličić je igro te košarke preko bare on mora da je bolji za trenera od onog koji nikad nije igrao košarku. Mihajlović je seljačina kojoj je dupe zinulo za pare, pa on je odbio Toleta dok mu ovaj nije obezbedio te pare koje je tražio. Čak ga je ipljuvao a onda odjednom Tole gospodin čovek i tako to. Ljiga jebena.PU. Sramota takvo govedo i pominjati na ovoj temi.

    A o tekmi ću sutra mrzi me sad. Suština je da smo igrali ko pičke, nije bitno kad izgubiš al odigraš muški, mi smo odigrali ko žene koje vole da ga primaju analno.

  19. А да контактирамо Грега Поповича?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.