Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

  1. Поповића је правилно.

  2. Поповићу Греже, Србија за тобом сеже!

    Замислите стварно навучемо га да буде тренер. Човек тренира Данкана и Паркера, и онда му ти објасни да Рашко баш и није играч калибра Данкана, а да Стефи Марковић има мало слабији пул ап џампер од Паркера.

  3. А да доведемо Бајагу за селектора?

  4. А ДА НИЈЕ МОЖДА КУРЧИНА?

  5. - Господине Греже, ово је једна од наших опција на петици.
    - АРГХВАОУСАОА!
    - Шта је ово бре?
    - Штимац, господине Греже. Баците му мало сапуњаре и неће вас дирати.

  6. Đorđević dolazi na prvi zvanični trening reprezentacije, odlučan u namjeri da podmladi tim. Dakle otjerao je Raška i Krstića, ostale je ostavio. Čim je ušao u dvoranu, začuo je dječiju graju. U jednom trenutku izdvoji se jedan od njih, Bogdan Bogdanović, imenjak glavnog arhitekte spomenika na Jasenovcu te mu kaza: ''Sale Sale mi smo se sada igrali i čuli smo da ti dolaziš i smislili smo jedan zadatak za tebe a niko nije smio da te pita to a ja sam najstariji ovdje pa sam tako izabran a zadatak to je da nam pokažeš kako se daje trojka u zadnjoj sekundi znaš ono sad ću da ti pokažem ovako vodiš loptu trčiš preko cijelog terena i govoriš DA LI ĆE POSLEDNJI ŠUT DA ODLUČI UTAKMICU... 3... 2... 1... IIIII ĐORĐEVIIIIIIĆ.''

  7. AJMO DJECO, IZDVOJTE SE U PAROVIMA, STANITE JEDAN NASPRAM DRUGOG, SVAKI PAR DA IMA LOPTU I POLAKO HVATANJA DODAVANJA. DESNA RUKA NAPRIJED - DESNA NOGA NAPRIJED. TAAAAKO, BRAVO ANĐUŠIĆU III, BRAVO!

  8. - Господине Греже, ово је једна од наших опција на петици.
    - АРГХВАОУСАОА!
    - Шта је ово, бре?
    - Штимац, господине Греже. Баците му мало сапуњаре и неће вас дирати.

    - Боже, па ово уједа.
    - Не брините, господине Греже, везан је. Рашко га држи на повоцу.
    - А шта му јер ово на лицу?
    - Мије то ништа, господине Греже. То смо корпу морали да му ставимо јер умало није растргао судију на последњој утакмици кад му је свирао кораке.

  9. Eх, ех, ех, да је ова текма побеђена, нико реч не би о Дуди рекао, а сада читам три стране пљувања по матором. Јесте, матор је, '43. је годиште, јесте, пук'о је утакмицу од одличне репрезентације, али шта је могао да уради? Савановић, Ерцег, Теодосић, Величковић, све репрезентативци, све повређени. Кешељ дрка курац, са Мицовом не знам шта је, и тако даље, и тако даље. Како за месец направити убице кад ти две трећине чине клинци од просечно 20 година, које зовеш само зато што никог више ни немаш?

    Једина замерка коју могу да прихватим са претходних пар страна је Пекијева, да Дуда не зна довољно да мотивише играче, да су к'о роботи. Због тога не бих за Дуду рекао да је врхунски селектор, већ само добар. Али ми де факто немамо бољег данас. И немојте ми молим вас потезати Ђорђевића, добар играч је ретко, да не грешим душу и кажем никад, добар тренер. Пример- Зоран Сретеновић. Играчина, прва постава Југопластике, репрезентативац, и пропали тренер Игокеје. Сад води неке Јубак кампове за клинце на Копаонику.
    И да, не уздајте се у Велицу- човек се распада. Виђам га у теретани, трчи по траци два на сат к'о стрина.

  10. KARADZIĆA ZA SELEKTORA!!
    Da ne padaju dole kad oće da nas nabiju 30 razlike!!

  11. Meni je krivo što nisam bio tu ranije kada ste pljuvali po Dudi da vam kažem da ste klasični drkoši. Čovek je na prvenstvo odveo 3 ipo igrača i uveo ih među 8.

    Pre prvenstva je rečeno da nam je cilj SP, cilj još može biti ispunjen i nema potrebe za kuknjavom. Da li mi je krivo što nismo uzeli zlato? Apslolutno, kao i svima ali to nije razlog da jedem govna i blatim ih sve-i igrače i selektora.

    Što se niko nije bunio kada je rečeno šta nam je cilj EP??? Zašto tada niste terali Dudu nego sada?

    Jebo vas Zapata i golubovi, Duda je dokazan trener i jedan "neuspeh" kao ovaj sada ne može da mu okalja ime.

    Odavno sam rekao da mislim da je Kokoškov najbolja opcija za sledećeg selektora.

  12. ДУУ ДОО, О ДЛА ЗИ! ДУУ ДОО, О ДЛА ЗИ!

    Сад ми је криво за сваку лепу реч коју сам реко за оног сенилног чичу! Нема појма! Избушили нас ко решето! Сад се види колико нам је глупа уствари слаба била кад су овакви наши успели да буду први! Да нам је била озбиљна група, тек би се онда видело колико је Дуда сенилан и колико нема појма као тренер! Кад није звао Миличића и Дивца и Даниловића! Ех, какви су то играчи били...

    ДУУ ДОО, О ДЛА ЗИ!

  13. bogtejebo, pola vas još uvijek ne shvata da nam je ekipa od početka slaba bila, nije problem u Dudi, i ovo što su uspjeli je za svaku pohvalu. Jesmo mi govna, uvijek kenjamo na nekoga kad izgubimo, zato nas i treba opet bombardovati.

  14. Јако сте духовити. Подсетићу вас колико сте духовити за који сат.

  15. Ako Duda nije uspeo da ih motivise nakon sto su se SPanci onako ciganisali, i ako posle onoga nije uspeo u njima da probudi zelju i motiv da poginu,al da sjebu cigane, onda im on ocigledno prica bajke pred spavanje..

  16. Ма кога ће бре маторац да МОТИВИШЕ? Јесте видели ви тајм-аут како изгледа. Пропустили смо због њега олимпијаду једну, не смемо дозволити да усере још једно првенство као ово што је усрао.

  17. Није ствар у мотиву него су се момци усрали, то су различите категорије скроз. Мош ти да будеш мотивисан колико хоћеш, ако си се усрао на почетку утакмице, готово је. А ко је за то крив, Ивковић можда јесте, можда није, ал кога реално боли курац. Шта имам од тога што ћу да разбијам главу ко је крив. Испушили смо и то је то, више среће на следећем такмичењу. Биће не сумњам.

  18. ДУУ ДОО, О ДЛА ЗИ!

    Ја бих поставио Шаренца за тренера, он увек зна шта треба да се ради, има то истанчано око за детаље у игри. Дуда је већ матор и сенилан. Да нисмо имали онако слабе групе, не би ми прошли до синоћњег дуела.

    Шаренац би са овом екипом чуда правио, ја кад вам каем!

    Сумњам и да је Дуда паре неке примио да упропасти нако добру екипу!

    ДУУ ДОО, О ДЛА ЗИ!

  19. ne bi znali da postoje neki ljudi da duda od njih nije napravio poluigrace...poserite se po coveku koji je do juce bio heroj.spanci nas dobili...ok,bolji,kraj...razjebali nas ko konje.s'razlogom kalkulisali da idu na nas...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.