Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

  1. Није Дуда крив. Разбили бисмо Шпанце, ал' фалијо Мачван.

  2. Ajd da i ja napišem koju.

    Duda je kriv za ono što sam ga krivio od prvog kola što nije pozvao određene igrače koje je morao da pozove al nebitno.
    Za ovo sinoć 90% su krivi igrači i niko drugi. I nije problem Španija jeste jača, iskusnija al ono sinoć je sramota. Nije sigurno Duda njima juče rekao ajmo sinovi natrtite se, skinite gaće i namažite rčeve vazelinom i razradite ih malo da Špancima olakšamo penetraciju da se slučajno ne umore.
    I nije to sad kao ma slabi smo od početka i te munje, nije ovo toliko slab tim koliko je neiskusan. Imamo najboljeg centra u Evropi Bjelicu kog su hteli svi živi a na kraju doveo jedan od najbogatijih klubova i najbolji trener Evrope Željko Obradović. Tu su još i 30. pik sa drafta sa plus sasvim dobrom sezonom iza sebe Nedović i Bogdanović koji je takođe odigrao jednu stvarno dobru sezonu. Plus Surla sa sezonom života. Nije to tim za medalju ja sam to rekao odma ali je to tim videli smo već koji bukvalno može da dobije svakog. Mogli smo mi i Špance da dobijemo, što da ne. Jesu jaki oni ali ni blizu jaki kao Španci sa SP u Turskoj u kojoj ih je naša reprezentacija usrala. Jesmo tad bili i mi jači mnogo nego sad. Nije to bitno sad.

    Nedović je sinoć igrao najgoru odbranu na prvenstvu i prosto mi je neverovatno da čovek odigra tako ko kurac, bez želje, volje. Čovek je toliko puta ispao u prvoj četvrtini da je to bilo smešno. A napad pa to je posebna priča. Pa kao da ga je čuvao Majkl Džordan lično a ne Riki Rubio. Mislim jeste Rubio vrunski defanzivac al toliki respekt prema njemu mi je neshvatljiv jbt. Tri lopte mu je predao u fazonu evo ja telefoniram kako bacam Krletu i to što je debilnije moguće. Nije se video ofanzivno, mudakca se stegla. Pičkarski odigrao, prvi koš dao tek u trećoj četvrtini čini mi se. Sramota jedna. K

    Bjelica najgori meč na šampionatu bez premca. Prva četvrtina da uzme konopac i da se obesi odma. Mislim šta je koj kurac on radio, tri puta se kao najveći bilmez u prvoj četvrtini zaleteo u tri igrača i onda bez gledanja dva puta bacio njima u ruke i jednom u aut. Tri debilno izgubljene lopte jednog od iskusnijih igrača. Ništa nije pokazao, odigrao ko kurac i to je to.

    Bogdan isto veoma slaba partija, znači apsolutno neshvatljiv u par navrata. Ono jednom ne gradi loptu i sa leđa mu je izbija Rubio. Mislim oni kao da nikad nisu gledali Rubia. Ja se pitam da li je skauting Španaca rađen, prosto mi je neverovatno da neko onako olako igra kad se Rubio mora oko njega kao što je to radio Nedović. Bogdanović za razliku od Nedovića je iznudio one faulove prva dva bacanja pogodio i u tom trenutku imao 5 skokova. Posle omašio dva bacanja i skroz se stopio u sivilo ekipe. Ali on je makar neštko konkretno uradio u prvoj četvrtini kad je većina gledala da što bolje meša za što bolji ugođaj Špancima.

    Kalinić je jedini koji je muški odigrao tu prvu četvrtinu. Odbrana odlična, dao prvi koš. Trudio se maksimalno al džaba kad su ostali bili zauzeti razmišljanjem koja će poza Špancima da se najviše sviđa.

    Krstić se nije video, odlično su ga zatvorili. Gasol je vrhunski defanzivac plus je fizički jači od Krleta a uz još dobra udvajanja Krle nije imao šanse. A čim su naši videl ida je Krle zatvoren oni su se usrali i bez ikakve logike i rezona ipak pokušavali da dodaju loptu njemu, tu je prednjačio Nedović kom je Duda par puta jebao mater zobg telefoniranja kod dodavanja lopte.

    Ostali jedan veliki kurac.
    Ovo se sve odnosi na prvu četvrtinu kad smo mi u stvrati izgubili meč, sve posle toga je nebitno.
    I slušam juče sralo Špance 60% šut za tri zato su nas drknuli. Oni su u prvoj četvrini dali 2ili 3 trojke a to je četvrtina u kojoj je sve rešeno. Kad takvom timu dozvoliš onoliko lakih poena ko što smo im dozvolili, onoliko kontri, a pritom se si usrao i oni su defanzivno potpuno ušli u ritam ti nemaš šta da tražiš posle. Odigrao si ko pizda dozvolio gomilu otvorenih šuteva i posle Špance srao šut. Srao ih moj kurac, 90% šuteva je bilo bez da im je neko ruku na vreme podigao znači otvoreni šutevi. Ovih 10% ako je i postojala neka odbrana opet ti šutevi nisu bili nerezonski nego svi iz izgrađenih akcija a takvi igrači lagano pogađaju i preko ruke kad uđu u ritam. Nije kriv njihov šut nego naše dozvoljavanje njima da šutnu i tako uđu u ritam, samo da nećeš tako iskusan tim posle da zaustaviš kad jednom uđu u ritam. Strašno jbt.
    Duda je imao par grešaka mislim da nije na vreme sekao tajmautom njivohu prvi i drugu seriju kojom su potom rešili meč u prvoj četvrtini. Ali kako su se naši usrali pitanje da li bi tajmaut i nešto koristio. Al za ono juče krivi su samo igrači i niko drugi, prvenstveno mislim na Bjelicu i Nedovića koji su prodali gomilu lopti bez ikakvog rezona. Krle nije mogao, Bogdan je ipak imao nešto u rubrikama umesto krompira kao Bjelica i Nedović koji su jedino dobrano popunili rubriku TO.

    Ovo se sve odnosi na prvu četvrtinu jer je tu meč rešen, sve posle toga je bilo uz kurac i to što su neki davali koševe nije značilo apsolutno ništa. Prva i treća dokaz naše nemoći na meču. Dozvolili smo ciganima da nas obrukaju a to nismo smeli. Umesto da je proradio inat mi smo se usrali. Ne razumem.
    Dobili smo Slovenece pa ćemo videti mišljenja sam da su jači i u boljoj formi al su imali i veće šanse za prolaz a kod nas je Duda iskusno odmorio Krleta, Bogdana i ostale prvotimce kad su Španci otišli na 30 i kusur razlike. Mi imamo svežinu oni jači tim i publiku. Psiha nam je kurac i njima i nama to je taj mentalitet tako da tu niko nema prednosti. Šansu imamo i ako izgubimo pa će valjda naši da odigraju bolje nego juče.

    Što se tiče novog selektora ko god da dođe biće to kurac i to je to jer Željko i Kari neće a ostalo je nebtino. Niko od njih nema autoritet i niko od njih neće moći da uradi ništa slično. Otkazivali su Dudi a neće tamo Džikiću, Trifunoviću, Kokoškovu i šta ti ja znam kome sve drugom. Ja bi sad kad razmislim ovu repku dao Muti nek se izindijaniše sa 35 šuteva za tri po meču, nek zove Daču Mijatovića i tako te i nek se skine sa kurca više sa tim kenjanjem po savezu i po tome kako je on nešto zaslužio. A ko zna, imamo mi dobru spoljnu liniju može tu svako da pogodi pogotovo kad se igra odbrane bez kao kod MUte, ko će još snagu na odbranu da troši samo neke se prangija.

  3. Jel vi trolujete il stvarno ovako osipate paljbu po Dudi? Imam utisak da se Zapata sprda sve vreme, ne deluje mi ko takav drkoš. Šta je tu je, biće bolje valjda dogodine, ali tek kad shvatimo da nema niti će biti novog Danilovića, Đorđevića, Divca, Stojakovića.. ono su bili igrači za velika dela, a ovi momci će uvek ostati samo dobri igrači. Ili imaš ili nemaš x faktor, to se odmah vidi sa 20 i kusur, nema šta da se čeka da igrač "sazri". Nadam se da ću pogrešiti i da Nedović i Bogdan postanu svetska klasa

  4. @ Туцан Камен, слажем се са овим делом твог поста, који сам прочитао. хехе

  5. svi da procitaju po jedan deo,pa da ga sklepaju celinu.duze nego seminarski...

  6. ВИДЕЋЕ ШПАНЦИ СВОГ БОГА КАД КАТИЋ СТЕКНЕ МАЛО ИСКУСТВА!!!1

  7. Haha jbg raspisao sam se. Detaljno da ne kenjam posle.
    Duda nije kriv al ne serite o tome da mi ne bi čuli za većinu da Duda nije napravio igrače od njih, to je glupost. Nedović i Bogdan su imali ozbiljne sezone iza sebe i druge trenere koji su ih "proslavili". Krle je najbolji centar Evrope a Bjelica je davno postao ime, Stefan takođe. Duda je zaslužan za Kalinića to mu ne sporim jer pre repke taj dečko nije igrao ozbiljnu košarku. Ovi ostali su svi redom zalutali na spisak i kurcu nisu valjali, Micić i Krstić imaju opravdanje jer su deca i to bukvalno. Surla je doduše imao par dobrih partija neću da grešim dušu al daleko je to od ozbiljne košarke.

  8. - Господине Греже, ово је једна од наших опција на петици.
    - АРГХВАОУСАОА!
    - Шта је ово бре?
    - Штимац, господине Греже. Баците му мало сапуњаре и неће вас дирати.

    Toliko sam se ismejao sada kad sam ovo pročitao.....ti bre Zapata nisi normalan čovek....

  9. Pravda za Tucanog, ja sam procitao!
    mada mislim da ti je na 6/8 posta , CD zabagovao pa si se malo vrteo ukrug :D

  10. Да Дуда није био баксуз да позове Дивца и Човића да играју, па да направи екипу, не бисмо вако пукли од Шпанаца!

    И да је Шаренца узео за стручног саветника, па да видиш стратегије!

  11. MARINA SEDLAČEKA ZA TRENERA! DUDO ODLAZI! UPRAVA NAPOLJE! TOLE LOPOVE, ĐURO ODLAZI!!! ĆOKI LEGENDO!!!

  12. DENDA BI ZNAO KAKO DA SAČUVA SAN EMETRIA!!!

  13. sada svi sve znaju,ko gde igra, kako igra...duda nama nije ni treb'o,mi bi to sami sastavili!dudo, picki jedna!sto volim sto smo ovakvi.bravo dudo care,jebes tamo na evropskom,to legendo,da nema tebe nista od nas.dudo picko,mamu ti jebem sto nisi igr'o pikenrol sa onim malim bre,picko jedna!srbija!pre prvenstava...nemamo mi tu sta da trazimo,jebace nas svi,ko su oni ljudi?posle pobede...jebemo sve,dudo kralju,to su sve mladi vrhunski igraci!

  14. JA PROČITO CEO POST
    Jebiga usrali su se ja sam video već posle 2 minuta naše dobro jutro.30 poena jeste sramota al jebiga šta je tu je idemo na to svetsko valjda

  15. Jel postoje neke dodatne kvalifikacije ako kojom nesrećom ne pobedimo zmajčeke ?

  16. Postoji za sedmo mesto

  17. Ovaj sanitarni ili transferiše ili troluje za sve pare.

  18. КОКОШКУ ЗА СЕЛЕКТОРА

    ИГОР И ЊЕГОВИ ПИЛИЋИ У ПОХОДУ НА 11. МЕСТО КОЈЕ ВОДИ У ИНТЕР-ТОТО КУП

  19. НИЈЕ ДУДА КРИВ, ОН ЈЕ БАШ ЈЕДАН ФИНИ СТАРИ ЧИКИЦА КОЈИ ВОЛИ ЖИВОТИЊИЦЕ. НЕМОЈТЕ ТАКО ОН ЈЕ ДРАЖЕНА НАУЧИО КАКО ДА ПОЛАЖЕ НА ДРУГИ ОБРУЧ

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.