Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Ko je pojeo Klejzu u odbrani i omogućio onakav start... sa ostatkom se slažem i nema potrebe za ''par dobrih odbrana'' da se vadi Kalinić, očajno je odigrao. Anđušića izvadi ona trojka.

Ne znam mišljenja sam da je to Kleiza mašio više zbog toga što mu nije išlo nego zbog fantastične odbrane Gagića nad duplo bržim igračem od sebe.
    Kalinića ne pravdam uopšte, bio je ubedljivo najgori akter utakmice. Očajan i izgubljen. Samo kažem ono što sam video a to je par dobrih odbrana. Ja od njega nisam ništa ni očekivao i još pre sam rekao da je i roviti Lučić mnogo bolji od spremnog Kalinića i da je on daleko od toga da ima više od 5 minuta košarke po meču na ovom turniru. Tad su mi mnogi objasnili kako on kida na pripremama i kako je odličan. Nisu isto Letonija i Litvanija jbg. On od ovoga danas ne može gore tako da je to plus al zbog ovakve njegove partije sutra bi ga kaznio i dao šansu malom Krstiću.

2. Žofri 5 a Raško -1 aukurac

3. date mi link toga što igrate.

4. Brate 61 bod. Micić, Katić i Valančijunas po -1 jebeno. Spanulis 5. Au kurac.

5. Imaš na prošloj strani ovaj gazimudov pri dnu strane

6. S obzirom na to da nema izmena uopste u fantaziju, racunajte da pobedjuje onaj ko bude imao najvise spanaca i francuza u timu. Eventualno mogu da se pridruze Litvanci i Grci

7. 68 ali sutra Ilja, Valanca i Ljulj jebu i Vucevic naravno!

8. 70, катастрофа.

Рашко и Валанчијунас -1, Драгић 2, Ажинка 4, Спанулис, Папаниколау и Ловерњ 5... Сутра сви ови по 20!

9. Stevane mahom su klinci uplašeni u početku ali ako igraju redovno stiču određenu rutinu i sigurnost. Ne pucaju svi od samopozdanja kao Nedović i Bogdan npr. A Cvele svake godine igra sve manje i manje a to sve utiče na samopouzdanje. Ako mu je ova sezona prekretnica onda piši propalo on sa onakvom konkurencijom na kecu u vidu Nelsona i onog drugog preskupog crnje nema šta da traži. Em nije napredovao em su ovi 5 puta bolji igrači od njega u ovom trenutku.

10. Evo dobićemo vas 10 razlike, pa da vidim što ćete onda pričat lolo

jebacemo vas analogno, ulcinj cemo izbaciti iz vas

11. Ја 182. на листи. Јебига. Ал није лоше кад се погледа, само ме глупи носоња и Јака Лаковић продали.

12. И Љуљ циганштура.

13. Koliki indeks je imao Krstic, ima neko njega?

14. "moram da spomenem kralja Stefana Markovica!jos uvek pamtim komentar posle EP u Poljskoj 'mozda ne pogadja trojke ali bi sam odbranio Kosovo'"

lol

15. Sinoć sam u igri naše reprezentacije vidio niz propusta i da su TRADICIONALNO NEUGODNI Litvanci pogodili one trojke koje su ispadale iz obruča onda bi danas jebavali srpske majke umesto litvanskih čmarova.

16. Јучерашњи дан ми је био идеалан, добили смо Литванце, Хрвати понижени од Шпанаца и напаљени буљаши Македонци изгубили у последњој секунди. Врх.

17. Nemam puno šta da pametujem oko jučerašnje tekme. Zadovoljan sam. Prva tekma, pobeda, protiv velikog rivala.

Idemo dalje. Jebanje burekdžija danas.

18. Sinoć sam u igri naše reprezentacije vidio niz propusta i da su TRADICIONALNO NEUGODNI Litvanci pogodili one trojke koje su ispadale iz obruča onda bi danas jebavali srpske majke umesto litvanskih čmarova.

Ние Литванија, са Летонијом сте ви играли. Није исто.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.