Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. ХАХАХАХА ШУУУККККК

2. JEBAĆEMO OJROPU, JEBAĆEMO DŽANKIJA!

3. ЏАНКИ ЈЕСИ ВИДО ШТА РАДИ СТЕФИ МАРКОВИЋ НЕКИ ПАСОВИ СА 50 МЕТАРА ОВО ОНО

4. Ne znam da linkujem moj post sam hteo da linkujem sa ove strane.
    http://vukajlija.com/forum/teme/55592-evropsko-prvenstvo-u-kosarci-slovenija-2013?strana=2
    Dio zna, dia sere! Pogodio nas i Italijane! I da je Katić dao još jedan koš, pogodio bih i košarkaše (poene). To bi baš userski bilo jer sam igrao manje poena Bogdanovića, on da je samo slobodno dao (od 5. minuta 2. četvrtine) do kraja, pao bih i njega, ali na tiketu zajedno sa Raškom, tako da mi je svejedno to sam pao.

Sad 1.16 na nas protiv BIH, ali ne verujem da ćemo ih ogulidžati s velikom razlikom. Oni će da kidišu, ko ludi, oni ako izgube i ovu, prsli su. Mada cenim da će biti više koševa. Zavisi kako se otvori, Duda me iznenadi kada je stavio Gagića u prvu petorku, i Bogdanovića, mislio sam da će biti OBAVEZNO za Bjelicu da bude u prvih pet.
    Štimac očekivano nije ni igrao.

5. ŠTIMAC ĆE DANAS DA IH JEBE

6. Jesi vid'o sta radi Vasa Micic? Hvata sve programe...

7. Litvanija ce biti prva, preneće 4. boda. Jako me smara što igramo prvu tekmu s njima, jer ne postoji nijedan scenarijo gde ih možemo dobiti, prejaki su. Samo se nadam da nas nabiju pošteno 15ak razlike, mnogo lakše ćemo se vratiti psihološki nego ako bude neki triler, gde opet NEMAMO šanse da ih dobijemo, to izbacite iz glave odmah.

Ovo je pobeda.

OOOOOOO DESI DŽANKI OOOOOO

8. Dobijamo Bosance danas 88-71...

9. Jel to zapata pisao bandi
    Zapata mora da mrači do kraja prvenstva i osvajamo garant :)

10. Jes' Zapata :D

EDIT:

Zaрata
    Ovako misli prekaljeni Zaper

tačnije

11. malo je to dzankee ja sam imao priliku da gledam bosnu uzivo ( isao sam namerno da bi navijao za poljsku ) i mogu da ti kazem da su go kurac 30 razlike za nas minimum

12. Rezultat na poluvremenu 44-35

13. obrisani postovi koji mrze burek, zamastili temu pa blokirala

14. uh dobro je ja mislio amputirali mi forum

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.