Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. http://www.youtube.com/watch?v=YrfiSBl1Dw8

Ne znam bili, kol'ko znam Britanci su dobili Izrael, to je za respekt itekako, ali sada su pod utiskom, eeee, jebali Izrael! Neće moći u dva dana da jebu 2 zvučne ekipe. Šta znam, staviću na tiket, neću singlirati sigurno.

2. aџаџаџаџаџа предуховито бале су ми пошле.

данас гађам хендикеп1 на босанце, ови наши су говнари, чупаће се с босанцима до последњих минута, живце ће да ми искидају, убеђен сам.
    а квота на грке 1.10. па нек' су и сто пута бољи, руси су руси. хендикеп2!
    немачка кец, и јуче сам их гађао хендикеп2 против француза, много сам добар е
    црна гора + поена
    израел 2
    а мислим да ћу и на некој спрдњици тикету да ставим полувреме 2 на грузију и полувреме 1 на словенце, нек' јебу циганију. ту можда и коначан исход 1, аукурац.

3. Ови Црногорци појма немају.

4. http://www.youtube.com/watch?v=_vCgdjFFIwk
    HAHAHAHA SLUŠAJTE KOMENTATORE!!!
    JEBI ustaše!!!

5. Muče se kroati sa gruzijom rekoh već ne bi me čudilo da puknu

6. Čekaj kroasani ne mogu da dobiju Gruziju koja igra bez Pulena?! A joj kolko su oni jadni.

7. jebacemo balije zestoko 89 - 56

8. Da im nije drejpera ovi bi ih pregazili ko plitak potok
    Jedva ih dobili

9. AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH Kaže komentator: Pa valjda ćemo i mi nešto dobiti hahahahahahahhaahhahaha

10. ahahahahahahah a kako kukaju komentatori od kruasana hahah
    VALJDA I MI MOŽEMO NEKOGA OVAKO DOBITI

aahhaahahah kakav kompleks od nas jebote hahahaha

11. Има да ејакулирају сутра по нама на сред Маракане, не бојте се.

12. koliko prolazi iz svake grupe i jel se obrazuju nove ili odmah osmina finala?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.