Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. tol'ka masnoća ne valja

2. Gruzija pobeđuje Hrvatsku, Britanija Francusku i Makedonci Litvance.

3. Gruzija pobeđuje Hrvatsku,

Ovo je vrlo moguće deluju jako loše šteta što nismo sa njima u grupi dobili bi ih lagano

4. Nema šanse dizgube Francuzi

5. kitom u usta hrvatska

6. Gledao sam sinoć malo Francuze, neuzainteresovani su skroz, a ovima leže kinta ako osvoje medalju.

7. Fak dis, ima da odigram ovo.

8. Litvanija će večeras protiv Makedonaca da ima šutersko veče, jebaće im nanu, pajštavam kažem. A i nama odgovara da Litva dobije, zagarantovano prenosimo 2 boda.

Hrvati biju Gruzine... Očajni su, ali nisu baš tolko očajni.

9. Crna Gora do pobjede. Ale!

10. Мене највише изненадило колко се Рашко Катић усро, значи погубио се као девојчица нека.

11. Izrael treba igrati.

12. Ukrajina - Izrael 2
    Nemačka - Belgija 1
    V. Britanija - Francuska 2

Crna Gora - Letonija 2
    BiH - Srbija 2
    Litvajina - Makedonija 1

Finska - Švedska 1
    Italija - Turska 2
    Grčka - Rusija 1

Hrvatska - Gruzija 1
    Poljska - Češka 2
    Slovnija - Španija 2

13. I dio klikneš vreme kad oćeš da linkuješ neki post jes teo ovaj post da linkuješ
    http://vukajlija.com/forum/teme/55592-evropsko-prvenstvo-u-kosarci-slovenija-2013?strana=2#post_2502014

Fala dule, otvoriše mi se novi horizonti sad... :)

Gledao sam sinoć malo Francuze, neuzainteresovani su skroz, a ovima leže kinta ako osvoje medalju.

Za koju pričaš utakmicu? Britanija - Francuska? Znajući koliko se vole, tu će da pršti.
    Ali dobra ideja Bili, ipak si ti iz prve ruke... :)
    A ako se budemo u nok autu sreli sa Litvancima jebaće nam nanu, paite šta vam kažem!
    Jesam rekao da ćemo dobiti juče, al isto tako kažem da ćemo izgubiti ako se opet sretnemo s njima.

14. Odigrano:
    Hrvatska - Gruzija h2 (4,5)
    Izrael - Ukrajina h1 (5,5)
    Francuska - Velika Britanija h2 (20,5) ovo bih singlirao da imam pare
    Litvanija - Makedonija h2 (7,5)
    Turska - Italija manje od 141,5 poena

15. ЈЕБАЋЕМО БОСНОА БРЕ

СИЛОВАЊЕ ЕНТИТЕТА БРЕ

16. Jedino ovo zadnje, al mislim da je tip dana Hrvatska-Gruzija jebenO!
    E al danas kad Makedonci i oni nategnu Littvaniju ima da bude SOU....naci SOU!!!

17. Joj kakvo bi finale bilo Srbija vs Francuska!

18. КАД ЈЕ МЕКЕЈЛЕБ ДОШО У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ, ТО ЈЕ БИО ШОУ, НАЧИ ШОУ ЈЕ БИО... ЈОШ НЕ ЗНА ДОБРО МАКЕДОНСКИ, А МАНГУПИ СУ ТО, МОРА ДОЂЕШ КМЊКР ПРИПРЕМЉЕН. А БОЈЧЕ ДОБАР ДЕЧКО ДА ГА МАЖЕШ НА ЛЕБ, ДА ГА МАЖЕШ НА ЛЕБ. АЛИ ИЗМЕЂУ ДВЕ И ЧЕТИРИ ВАТРЕ СЕ НИЈЕ СНАШАО. ЧЕКОВСКИ ЈЕ МАНГУП.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.