Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Да сам ја судија, сва та НБА срања бих им свирао без размишљања. Мрш у НБА па тамо глумите циркуске луде, овде се игра кошарка.

НБА ће још мало постати wrestling па пред меч оно АР ЈУ РЕДУ ТУ РАМБББББББББББЛ. А и кошаркаши им све више личе на те из "рвања", све надрогирани напуцани идиоти.

2. Znam Gazi šta misliš, ali ja ne mislim da je to problem. Kao što smo već rekli, mogao je da uradi šta hoće jebiga... Jesu koraci, ali nebitni.

3. A kurac brate, Evropa ne moze da bude nikad kao NBA, uz duzno postovanje...

4. Pitam opet, je l' imaju Rusi teoretske sanse da prodju?

5. Svuda pise da nemaju, al ako imaju unistice Fince, a ja mislim da imaju. Zbog ovog..

6. Mnogo su se obrukali. Ja im ne bih posle ovoga dozvolio da prođu i da to papir kaže... zajebi.

7. Ako pobede i Fince i Turke, a Svedjani puknu od Turaka,a Finci od Grka, Rusi idu dalje je l' sam u pravu?

8. Rusija- Turska hahah na šta li će to da liči...

9. Msm i da zavisi sta uradi Svedska sa Turcima, a nece se dogoditi da izgubi Svedska od Turaka. Rusi su izgubili proslu od Sveda 20 razlike, u kurcu su realno. Ako misli dal da ih igras u kladzi

10. Saće naši međedi jebu Mekejleba i Srbe sa poglometiom govornom manom.

11. Ali imaju teoretske sanse je l' tako? A i ovi igraju tek uvece, tako da ono, nek pobede i nek navijaju za Turke lolo :)

EDIT: Da, reko da ih opicim u singlu.

12. Kakva odlicna tekma BIH-FYROM....bolja Bosna za sad

13. JEBAĆEMO MAKEDONCE JEBAĆEMO MAKEDONCE
    MIRZA TI SI NAŠE TELE OPAAA

14. JEBAĆEMO LATVIJUOAAA

15. ЛАТВИЈО СПРЕМИ САЛАТЕ. НЕ ЗНАМ ЗАШТО САЛАТА АЛИ ЈЕБАЋЕМО ТЕ:

16. Хрват води Босанце који играју против Македонаца који имају Американца у тиму, богте.

17. AJMO MEĐEDI DA PRENESEMO 4 BODA

18. petrovic veliko hrvatsko prezime.

19. AJMO MEĐEDI DA PRENESEMO 4 BODA

Само зато и навијам за њих.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.