Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
nasi perfektni
NISAM ZADOVOLJAN DALI SU VIŠE POENA NEGO POLJSKA ZA POLUVREME
Обратите пажњу на начин на који смо ми издоминирали ово. Све из уиграних акција. Кад је нас Македонија овако натоварила у првој четвртини, то је све било због тога што је њих једноставно ишло толико да су могли фрижидер да баце на кош и да погоде.
Ако победимо ово, а победићемо, испоставиће се да је пораз од Македоније, колико год невероватно звучало, био бољи него да смо победили. Тиме смо добили прилику да скапирамо на време где грешимо и шта нам фали, и плус да скапирамо и сами да смо психички довољно јаки да пребродимо пораз овако као сад - савршеном првом четвртином.
ОЋЕМО СТОТКУ!
I ubaci jebenog Micica a u kurac sad ce nas stignu
Колко ово боље изгледа кад дођу трезни на утакмицу...
Јебем мајку Бјелици.
Јебач, она прича коју си поменуо, који играчи су осим Крлета били у тој причи?
Mi smo bez Krleta kurac na biciklu
Ma daj bre kakve priče aj da je reko da je neko drugi pio al Krle i to još u njegovoj sobi jeste zabole ga malo.
АХАХАХАХХАХА ДУДА КРАЉ!
-дфсфс
-ПА КОЈИ КУРАЦ СТОЈИШ ДОЛЕ
-шекјрелљ
-ТИШИНА БРЕ ТИШИНА
лол
и јебач немој више ложити пекија, још има трауме од јужне африке и испијања пива и пурњања пред текму са аустралијом лоло
Ахахаха
Боље Остојића да је звао уместо овог Гагића.
КАЛИНАРА ДОМИНИРА
ЈЕБЕМО ЛИТВАНЦЕ КО ДА НИСМО РОД
ЕДИТ: ЛЕТОНЦЕ, ЛИТВАНЦЕ СМО ВЕЋ ЈЕБАЛИ
prvi put da kalinara izdominira nekog
gruzijci sjajni u odbrani primili samo 54 poena na poluvremenu
-дфсфс
-ПА КОЈИ КУРАЦ СТОЈИШ ДОЛЕ
-шекјрелљ
-ТИШИНА БРЕ ТИШИНА
Не знам да ли ми је био смешнији Дуда или твоја писана интерпретација тога. Коме је причао уопште? :)
MALI KRSTIĆ DAO TRICU
мислим да је причао катићу, или некоме ко је стајао иза њега :Д
Čini mi se katiću