Људи, ако ми добијемо обе и Литванци добију обе, а Македонија добије Летонију, онда ће Македонија, Босна и Летонија имати скор 2-3... А ако ми изгубимо од Црногораца, онда ће се и они придружити том кругу. Што значи да Мекјлеб и геријатрија још имају неке мале шансе... Најбоље би било да ми тучемо Летонију, а они Македонце, то би нам уз очекивану победу Литваније вечерас гарантовало пролаз са преношењем максималног броја бодова.
"Kada je došlo vreme istine, videli ste novu Bosnu. Heroji su igrači koju su dobili ovaj meč u nemogućim uslovima. Uveren sam da imamo dovoljno goriva za pobedu sutra. Mi smo u transu sada, obećavam ludilo sutra! Mi smo ekipa koja bi sutra imala šansi i da se na terenu pojave sami Lejkersi", rekao je uvek zanimljivi Petrović
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ahahahaha
prvo ti pohvali letonce
Već jeste
ZAPATA AMAJLIJA VEĆ POHVALIO LETONCE
http://vukajlija.com/forum/teme/55592-evropsko-prvenstvo-u-kosarci-slovenija-2013?strana=56#post_2511327
Људи, ако ми добијемо обе и Литванци добију обе, а Македонија добије Летонију, онда ће Македонија, Босна и Летонија имати скор 2-3... А ако ми изгубимо од Црногораца, онда ће се и они придружити том кругу. Што значи да Мекјлеб и геријатрија још имају неке мале шансе... Најбоље би било да ми тучемо Летонију, а они Македонце, то би нам уз очекивану победу Литваније вечерас гарантовало пролаз са преношењем максималног броја бодова.
JEBI LETONIJE
VASA KRSTIĆ NEM. KALENIĆ ŠTIMAC GAGIĆ
PIŠAAAAAAAAAAAAJJJJ
Poduckali Rusi i Turci, skoro pa gotovo.
e moj Karaseve...
ČOVEK KARA I ŠEVI
Velim ti ja Dzanki za Ruse...
Ma da, da sam odigrao poludeo bih...i da -> jebacemo letonce hohoho
"Kada je došlo vreme istine, videli ste novu Bosnu. Heroji su igrači koju su dobili ovaj meč u nemogućim uslovima. Uveren sam da imamo dovoljno goriva za pobedu sutra. Mi smo u transu sada, obećavam ludilo sutra! Mi smo ekipa koja bi sutra imala šansi i da se na terenu pojave sami Lejkersi", rekao je uvek zanimljivi Petrović
u pravu je coek
edit: KURCA!!!
ЈОЈ КАК ЋЕМО ШЕВИТИ ЛАТВИЈУ!
JEBI LATVIJU, A DA MI JE DA IGRMAO PROTIV ONE DŽORDŽIJE DA IH KIDAMO KAKAV SANIKICE, ŠERMANDINI KAKVI KURCI
Nemoj tako Bandi, nemoj tako...
SILOVANJE LETONIOA
JEBIGA, IZVINI DŽORDŽIJANSKI PRIJATELJU
sta ovo radi Ukrajina sunce ti!
Mnogo su kvalitetniji ovi nasi, Krstica nema.ko da sacuva, a ove falabogu nije krenuo sut.
SVRŠAVAJ PO LETONIJI