Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ako ovi Litvanci ne .počinju da šutiraju trojke čim prohodaju ubijte me
Ako dođe do trougla letonija-makedonija-međedi bosančerosi ispadaju sigurno jer imaju -3 koš razliku
makedonci imaju -8 i utakmicu sa letonijom
a letonci imaju +11 i utakmicu sa makedoncima dakle odgovara nam i pobeda makedonaca sa maksimalno 9 razlike jer ispadaju sa +1 a letonci bi imali +2
A ako sad dobiju đetići bog ne može da iskalkuliše sve kombinacije
Ствар је проста, ако Литванија добија ово, а хоће, ми смо обезбедили 4 бода која носимо даље!
Едит: Бемти црнца.
Пеки, ако Литванци добију вечерас и сутра, а ми добијемо црногорце, а Македонија добије Летонију са преко 10 разлике чини ми се, онда је Македонија трећа, а то не ваља, јер у том случају 2 бода преносимо.
CEPAJ RAJS!
Не знам за вас, али ја не бих могао да навијам за наше да нам игра неки црнац. Јебеш ти то.
Едит: Јеби брђане!
Ja ne mogu da zamislim da za KOŠARKAŠKU reprezentaciju igra crnac. Pa, posrali bi se na sve dosadašnje rezultate, sva velika imena naše košarke i na košarku uopšte.
Nema dovoljno dobrih igraca pa moraju crnje.Milko Bjelica=IDIOT.
Види што Словенци пустише кариране мајку им јебем.
Вреди ли нам шта да пустимо козојебе сутра?
Zavisi igramo zadnji tako da možemo da kalkulišemo
Aku pustimo đetiće i oni ulaze u krug ne radi sajt ne mogu da vidim na čega bi ličio taj krug
Ma samo da prenesemo četiri boda, nek se poredaju kako oće.
Meni nikako nije jasno zbog čega bi bilo dobro da pustimo đetiće. Kontam da ako pustimo njih onda bi oni išli dalje (valjda), pa onda opet ne prenosimo maksimalan broj bodova. Poserem se ja na ovaj sistem takmičenja.
Ма курац пустимо, не играмо против Анголе да зависи све од нас. Они су нас већ два пута добили у квалификацијама.
Не исплати нам се никако да их пустимо, јер ако нас победе и прођу опет некако, носимо само 2.
Pobijedimo sutra i nadamo se da bugarštine neće proći dalje. Et'.
Al radi vikipedia lolo
ako letonci ili bosančerosi dobiju stvasr je jasna prenosimo 4 boda
ako bosančerosi i letonija izgube a pustimo crnogorce onda su 4 tima sa skorom 2-3
Makedonija skor u krugu 1-2
Crna gora skor u krugu 1-2
Letonija u krugu 2-1
Međedi 2-1
O kakvim bre kalkulacijama pricate, crnokurci su ozbiljna ekipa, dobro cemo se oznojiti da ih dobijemo. I ako nas pobede, sigurno nije jer smo ih pustili.
Ma naravno, ali prvi smo u grupi, pa kurčenje ovo-ono... Zlato uzimamo i gotovo.