Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ma možemo i da budemo drugi u grupi samo da prenesemo te bodove jebiga trebaće nam
Meni za fantazi Zizis, Belineli, Krstic, Teletovic, G. Dradig ojebali a Jaka Blazic i Nedovic losi, ostali ostali ocekivano...al odlican dan
Мене не питајте за фантази. Ко да сам ставио Косту Перовића...
Иначе, сконто је баки све. Нама је најбитније Маћедонци да не прођу, јел да? Е па, њихова шанса да прођу је, да Србија бије ЦГ, Литва Бих, а они бију Летонце 10 разлике. Црна Гора готово и да нема шансе, нема везе и да нас бију. Тако да нам се смеши 4 поена. Тамо победимо Украјину и још неке пацере, Сенегалци нас карају 10 разлике, будемо други, и по свој прилици, идемо на... ко то може предвидети. Тамо фигурира пет екипа, Шпанци, Словенија, Италија, Хрватска, Грчка. Све аждаје, свеједно на кога налетимо. Не бих вол'о на Хрвате, мора и они некад нас да бију.
Шта је са овим фантазијем јеботе? Сад имам 98 поена а пре сам имо преко 200.
JA IMAM 350 I ZAUZIMAM KVALITETNO 441 MESTO
http://i.imgur.com/i7bVMhu.png
И како ово све скупа може бити 98 питам ја вас?
ЈА 352 ПРЦ!
ISPAŠĆE TI VUČEVIĆ I MIRZA
Колико пролази екипа из групе и како се они после упарују?
Ја 423.
Nemanja Nedovic Pg/Sg Srbija 54
Jose Calderon Pg/Sg Spanija 49
Vassilis Spanoulis Sg Grcka 16
Kostas Papanikolaou Sf Grcka 42
Nemanja Bjelica Sf/Pf Srbija 53
Joffrey Lauvergne Pf/C Francuska 14
Rasko Katic Pf/C Srbija 19
Alexis Ajinca C Francuska 51
Jonas Valanciunas C Litvanija 56
Омашио сам са четворкама, Рашко и Жофри баш слаби, а Спанулис већ две пропустио због неке мање повреде.
Колико има Крле?
Realno, i da prenesemo 2, prolaze 4 ekipe iz te nove grupe.A ako ne bijemo Ukrainu ili Nemacku, ili kod god da prodje pored Francuza,da uzmemo i da se besimo odmah. U svakom slucaju, cetvrtfinale je najzajebanije, jer cemo ako ne budemo prvi, ici ili na Spance, ili na Slovence ili na Grke, sto ce biti jebanje mame. Nije da ne mozemo da dobijemo, ali Grci i Spanci su prvi favoriti, a Slovenci kao domacini ima da grizu, plus sudije... Bice zajebano, ali verujem da mozemo do polufinala, pa tamo neka se snalaze..
http://www.youtube.com/watch?v=oU003-nTC9U&feature=player_embedded
Ja mislim da Hrvati upadaju u četvrtfinale. Napalili su se, to im je trebalo. Do novog spustanja na zemlju :)
KRLE UBACIO KURAC I NEĆE DA IZVADI!
BOGDANE RODITELJU!
Bjelica je počeo da drvi kurac, nervira me opasno. Kao nešto fura fazon "nezainteresovan sam samo ću da šutiram". Duda ga je oladio par puta sa klupom, ali ništa.
Koliko je do jaja što nema Teodosića jebenog, već mu se nazire naslednik u Vasi Imbeciliću. Ali ovo do sad izgleda dojajno, sutra da se odmori Krstić obavezno, da se pusti mali Nemanja Krstić, Anđuša i ostali. Neka nas pobede kozojebi, bole nas kurci, sa druge pozicije prenosimo 4 boda, jebemo francuze u buljsona osvajamo, hala nevera, španci simuliraju a hrvati silaze sa autobusa uvređeno.
Konacno neko ko me razume!
I da slazem se oko Bjelice, proradio je taj neki seljacki sindrom a la Keselj, bacanje kamena s' ramena
Их, онај ће да спаси...
Realno, i da prenesemo 2, prolaze 4 ekipe iz te nove grupe.A ako ne bijemo Ukrainu ili Nemacku, ili kod god da prodje pored Francuza,da uzmemo i da se besimo odmah. U svakom slucaju, cetvrtfinale je najzajebanije, jer cemo ako ne budemo prvi, ici ili na Spance, ili na Slovence ili na Grke, sto ce biti jebanje mame. Nije da ne mozemo da dobijemo, ali Grci i Spanci su prvi favoriti, a Slovenci kao domacini ima da grizu, plus sudije... Bice zajebano, ali verujem da mozemo do polufinala, pa tamo neka se snalaze..
Ја мислим да су нам против Шпанаца шансе веће ако их сретнемо у четврт или полуфиналу него у финалу. Шпанци ако стигну до финала, вероватно ће и дузму титулу. Изненадно пушење Шпанаца мора да се деси раније, у противном немамо шансе за злато. Је ли, а колико екипа си осигурава место на СП-у следеће године? Првих пет-шест? Колико?
Prvih 6, e sad ako Spanci udju u tih 6 ide jos jedna posto su oni automatski tamo kao domacini. A ima i neke "wildcard" koje ne znam sta su ali to dobijaju neke 4 repke verovatno iz celog sveta.
Ja bih mogao, ali da je neki pola-pola tipa Rišairo Živković, sve ostalo ne dolazi u obzir.
Ima, mi smo je dobili za SP 2006-e u Japanu, kad smo ga sa Šakotom izduvali.
Ne bih voleo da prođu ni Makedonci ni Crnogorci, Makedonci zato što ono što oni igraju je kombinacija rvanja sa takmičenjem u šutiranju trojki + Mekejlebove solo akcije, i da im njega nije bilo gubili bi svaku sa 20 razlike minimum, a što se tiče Crne Gore, jednostavno ih mrzim, toliko ih npr. mrzim da kad bi igrali sa Hrvatskom obukao bih se ceo u šahovnicu i sa rukom na srcu pevao Tompsonove pesme, eto toliko ih mrzim, i nadam se da ćemo tako žestoko da ih napumpamo kao što oni pumpaju cene ne primorju jebem li im seme ono brđansko, I ako se neko pita, da, ovo je nacionalna netrpeljivost.