Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Kako prolazite na fantaziju ja 405
    najbolji krstić 80 a najgori spanulis 16

2. Džanki, idi prati tenis za tikete, i ostavi se košarke

3. @Miki : A sad malo matematike!!! Posto CG nema vise ni teoretske sanse za prolaz SRB prenosi 2 pobede u narednu fazu samo ako MAK ne prodje. VARIJANTA1: BIH izgubi od LIT MAK pobedi LET u ovom slucaju nam je potrebno da LET ne izgubi sa vise od 9 razlike od MAK ili da pustimo da nas CG pobedi jer se tada pravi kvadrat od 4 ekipe sa skorom 2/3 (LET,BIH,MAK i CG) gde prednost imaju LET i BIH zbog 2 pobede u kvadratu i na taj nacin prolazi LET jer je bolja od BIH u medjusobnom skoru. Ukoliko bi SRB pobedila CG a MAK dobila LET sa 10+ omogucili bi trougao izmedju LET BIH i MAK posle cega bi MAK prosla sto nama nikako ne odg!!! VARIJANTA2: MAK izgubi od LET BIH izgubi od LIT racunica jasna prolazimo mi LIT i LET opet dobro po nas VARIJANTA3: MAK izgubi od LET BIH pobedi LIT mi smo ovako svakako prvi a u trougao ulaze LIT LET i BIH gde je BIH potrebna pobeda od 10+ da bi otisli u drugu fazu VARIJANTA4: MAK pobedi LET BIH pobedi LIT ovde prolaze uz nas LIT i BIH Poenta price je da ukoliko pustimo CG da nas pobedi onemogucavamo MAK trougao sa BIH i LET i na taj nacin ih blokiramo da prodju dalje sto je nama i potrebno!

Неко се баш бавио калкулацијама, него, ја нисам баш скапирао али на крају каже да нам је у интересу да пустимо Ђетиће.

4. mislim da je dosta pustanja djetica i tog naseg "bratskog" ispomaganja.ko kalkulise u sportu,obicno dobije kurac,pre ili kasnije...

5. @fkcz : Sad malo zabavne kombinatorike: U slucaju da Litvanci veceras dobiu CG (sto je realno za ocekivati), te zatim sutra u prvoj utakmici Makedonija dobije Letoniju s vise od 10 razlike, te Livanija dobije Bosnu, Srbija dolazi u pomalo apsurdnu situaciju. Naime, Makedonija, Letonija i Bosna bi imale po 3 poraza i 2 pobede ukupno, te po 1 poraz i 1 pobedu iz medjusobnih susreta, s tim sto bi Makedonija bila treca ukupno (prva u krugu 3 reprezentacije), jer bi imala najbolju kos-razliku u krugu te 3 reprezentacije. U tom slucaju, Srbija pobedom u poslednjoj utakmici dana prolazi zajedno s Litvanijom i Makedonijom u dalju fazu, prenoseci 1 pobedu i 1 poraz, dok u slucaju poraza, prenosi 2 pobede (bez poraza), zato sto u slucaju poraza i CG ulazi u krug timova sa po 3-2, te se stvara krug od 4 reprezentacije, od kojih Bosna i Letonija imaju po 2 pobede 1 poraz (tj. jedna od njih prolazi, za Srbiju svejedno koja, jer je protiv obe pobedila), dok CG i Makedonija imaju po 1 pobedu i2 poraza i ispadaju.

Ево овај је мало боље и јасније објаснио. И даље не капирам али је јасније.

6. Mozak mi se počeo pušiti nakon čitanja ovog gore.

7. Па ваљда ако све дође као што је очекивано, и Македонци добију Летонце 10+, нама је у интересу да пустимо ЦГ да би пренели две победе, ако их победимо преносимо једну победу и један пораз.

8. Значи вечерас дизгубимо 30 разлике за сваки случај.

9. Јебем ти и систем такмичења у коме кад изгубиш преносиш више бодова него кад победиш. Па ФИБА је смислила легалан начин за намештање утакмица.

10. Večeras ćemo jebati indisponirane đetiće.

11. Znaci ako Makedonija dobije Letoniju vise od deset, mi stavljamo imanje na kvotu 3.05 u korist Crnogoraca?

12. JEBAĆE MEĐEDI LITVONIJU U ŠUPAK, SIRNICOM, TAKO DA DALJE IDEMO MI, LETVONCI I MEĐEDI.

13. A može li SSSR do drugog kruga, sobzirom da im je skor 0-4?

14. Jok, ni oni ni Turska.

15. Ne puštamo crnogorce jer su priznali Kosovo.

16. Poljska i te kako ne prolazi :)

17. Јбг, штета синоћ за ђетиће, била добра утакмица. Волио бих да су добили, само због Даријуса и Шиштофа, нешто су ми одвратни до зла Бога...

18. Ko ih jebe kad su napustili državnu zajednicu SCG.