Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kako prolazite na fantaziju ja 405
najbolji krstić 80 a najgori spanulis 16
Džanki, idi prati tenis za tikete, i ostavi se košarke
Неко се баш бавио калкулацијама, него, ја нисам баш скапирао али на крају каже да нам је у интересу да пустимо Ђетиће.
mislim da je dosta pustanja djetica i tog naseg "bratskog" ispomaganja.ko kalkulise u sportu,obicno dobije kurac,pre ili kasnije...
Ево овај је мало боље и јасније објаснио. И даље не капирам али је јасније.
Mozak mi se počeo pušiti nakon čitanja ovog gore.
http://fearless-selling.ca/wp-content/uploads/2013/03/the-thinker.jpg
Па ваљда ако све дође као што је очекивано, и Македонци добију Летонце 10+, нама је у интересу да пустимо ЦГ да би пренели две победе, ако их победимо преносимо једну победу и један пораз.
Значи вечерас дизгубимо 30 разлике за сваки случај.
Јебем ти и систем такмичења у коме кад изгубиш преносиш више бодова него кад победиш. Па ФИБА је смислила легалан начин за намештање утакмица.
Večeras ćemo jebati indisponirane đetiće.
Znaci ako Makedonija dobije Letoniju vise od deset, mi stavljamo imanje na kvotu 3.05 u korist Crnogoraca?
JEBAĆE MEĐEDI LITVONIJU U ŠUPAK, SIRNICOM, TAKO DA DALJE IDEMO MI, LETVONCI I MEĐEDI.
A može li SSSR do drugog kruga, sobzirom da im je skor 0-4?
Jok, ni oni ni Turska.
Nisam pitao za Turkoglua.
Ne puštamo crnogorce jer su priznali Kosovo.
Poljska i te kako ne prolazi :)
Јбг, штета синоћ за ђетиће, била добра утакмица. Волио бих да су добили, само због Даријуса и Шиштофа, нешто су ми одвратни до зла Бога...
Ko ih jebe kad su napustili državnu zajednicu SCG.