Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Au što bi moglo večeras namještanja da bude. Treba opljačkati kladionice.
Moglo bi kurac. Kladionoce su mutave...
Eh, da smo juče dobili Litvaniju (zamalo), pa da nas danas vi puštite pa da prođemo zajedno dalje. Ako ništa, gledaću one Litvanke na tribinama duže. Jesu dobre pičke.
Tako smo vas onomad pustili i u vaterpolu pa ste se kurčili posle.
Moglo bi kurac. Kladionoce su mutave...
Tako je bilo i sa Čelikom iz Nikšića tokom kvalifikacija za Ligu Evrope. Pola Balkana uzelo lovu na 7+
Promakne i njima nešto :)
Suncetejebalo, pa kakva smo mi govna, to je nerealno.
Sva ova kombinatorika o kojoj se toliko raspreda je podloga za košarkaške "znalce", da nakon eventualnog neuspjeha (pritom zaboravljajući da je i sam prolaz u drugu fazu uspjeh) mogu reći "pa što nisi pustio crnogorce, pizda ti materina, a ne da glumiš neko poštenje" ili "eto ti, pustio si crnogorce, pa nam opet zaprdilo, igraj pošteno, e!".
Znači, marš svi i pustite momke da igraju i pobjeđuju, navijajte i zdravo. Ostvarili smo uspjeh, sve preko je fantastično. Aukurac.
Makedonija igra u 15 do 3, ako se desi da dobiju vise od 10, izbacice nas i Crnogorce iz ponude :)
Treba čekati u kladionici i odmah igrati :D
U kolko igramo "mi?"
21:00
Jedino tako. Mada ne sumnjam da će kvota nekim čudom pasti već pred kraj njihove utakmice ako postoji šansa da dobiju sa 10 i više...
http://lmgtfy.com/?q=REZULTATI+KOSARKA
Imam osjećaj da će montenigersi odigrati utamicu životta protiv nas. Onaj Vučević do sad nije ništa pokazao osim da skače ko konj, a sad će protiv nas da izgine, a povrhe svega duda će morati Štimca da ubaci jer krle treba da odmori malo, juče se preforsirao, samo treba protiv ovih da s epovrijedi...
Da se i ja jednom složim sa Šalabajzerom. Vidim danas odma krš vreme sad znam i zašto.
Pala kvota sa 3.30 na 2.45 na sportingbetu
Upravo.
+1. I još nešto, ne postaje se šampion tako, da te sa dvadeset godina neko uči da šibicariš i kalkulišeš, tako se postaje političar, eventualno Italijan ili Španac. Momci treba da grizu svaku utakmicu do koske, pa ne mora ni pobijediti ali će dobiti poštovanje od svih.
DAJTE LEJKERSE DA SE IGRAMOOOLOLOLOL
Mirza Teletović
Nije Mirza, nego Aca Trica, ali svakako je odvala aj zdrao
JEBEMO CRNE GORE ROĐENDAN MI, PA AKO NIŠTA ZAMENE ĆE HIHI