Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Sto Vlade Stimac nije igrao dosada? Smesno pitanje. PA DA BI UTURIO CROATIMA 40+ I POJEO TOMICA I BOGDANOVICA (ako se sastanemo) ILI RAZLOMIO SPANCE!!!

Stimac u dosadasnjem delu takmicenja AKUMULIRA!
    http://25.media.tumblr.com/3c48076232411ef3c297a744c47b46d0/tumblr_mix5izpNsw1rbgzp4o1_500.gif

2. ТОМИЋУ АНТЕ, ТВОЈУ МАМУ СРБИ ПАНТЕ.

3. UKIĆ ROKO NA KURAC MI SKOKO.

4. БОГДАНОВИЋ ЗА ТИТУЛУ?

5. ROKO LENI UTERAM MU ŽENI!
    UKIĆ LENI ROKO STERAM MU DUBOKO!

6. МАРКОТА ШВЕЂО СЕСТРУ САМ МУ ВРЕЂО

7. Ove ukrajince cemo odvaliti jos jace nego u BG

8. Ove ukrajince cemo odvaliti jos jace nego u BG

nećemo toliko ali odvalićemo ih isto kao ovde...

9. De ne, ovi veze nemaju

10. Komentator vamo kod nas u CG kad smo igrali protiv vas prekjuče čini:

"Pa pogledajte ovo. Ne smijemo ovo dozvoljavati Katiću. Pa nije to Vlade Divac da se ne može zaustaviti nego Katić."

Al' smo ga Boga mi poslije fino zaustavili.

11. Kad sam gledao u Areni,ja reko sprdaju se ljudi, pripreme i tako to..
    Sad vidim da su oni ista ona ekipa iz BG, i ne mogu da se nacudim kako su oni skupili 3 pobede.. Belgijance i Ukrajince odvaliti danas i sutra, s Francuzima pustiti decu bez pritiska da se igraju..

12. Litvanci ce da obescaste Francuze veceras. Stavljajte pare!

13. Preksutra igramo sa ukrajincima čini mi se da se sad igra svaka dva dana danas je samo naša grupa

14. Pazle, s kim su u grupi Sokolovi?

15. Је л има утакмица каквих данас?

16. dusan1001
    Preksutra igramo sa ukrajincima čini mi se da se sad igra svaka dva dana danas je samo naša grupa

Tacno. vreme se menja,al prica je i dalje ista :D

17. Gazimudo, mi smo ispali. Da smo dobili Litvaniju onaj dan danas bi vam pravili društvo ovako ništa...

18. јесте стварно толка стока па морам да се цимам да погледам

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.