U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Сви данашњи резултати су нам ишли на руку.
Pa nije baš meni se više sviđala varijanta da francuzi dobiju i imamo sigurno drugo mesto sa pobedom protiv ukrajinaca mada i ovako smo drugi sa porazom manjim od četrnest razlike ako oćemo da budemo prvi treba da pobedimo francuze
JEBI MOĆNA LITVANIJO
Al realno, sabili ih Litvanci, nisu im prismrdeli ovi.
IDEMO PO ZLATO BRE!!1
ako zgruvamo ukrajince,sigurno drugi,a za prvo moramo i francuze ili da se nadamo da litvanija zgrune...tako nesto,a?
ne. ako mi dobijemo ukrajince i litvanija dobije sve do kraja i francuska dobije sve do kraja i francuska nas dobije sa 14+ mi smo treci.
ali ako dobijemo francuze, prvi smo bez obzira na sve ostale rezultate, mozemo i da izgubimo od ukrajinaca.
jebacemo sve do finala
Da izgubimo od Ukrajinaca? Jeste jebeno retardirani?
dzanke molim te ne daji prognoze
Loši smo bili totalno. Nije da se nešto previše treba očekivati od momaka, ali ovdje su trebali biti dosta bolji. Valjda će im Duda napokon jebati mater, pa da odigraju kršteno protiv Ukrajine, ovaj drugi meč je skoro pa nebitan. Jedino me tješi to da još uvijek nismo odigrali odličan meč, kako u odbrani, tako i u napadu (Litvaniju smo pobijedili zavaljujući njiovoj katastrofalnoj igri). Morao bi jedan na prvenstvu i nadam se da će to biti u četvrtfinalu.
SRBIJA!!!
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHA PLAČEM
https://pbs.twimg.com/media/BT6bEDxCQAAaa2S.jpg
jeno majku isti zeljko joksimovic
Hahahahahahaha
u jebote...na kraju ispade da su ostali crkavali po terenu i da bas imaju los dan protiv nas i da su zato izgubili.ovi koji su nas dobili,imali super dan i dobili nas.do juce se nije znalo ni ko nam igra,a sada vec svetski prvaci i analizira se igra.ko da su odigrali zajedno 300 jakih tekmi,pa da se moze izvuci neka analiza.
АХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА ЈЕБО МАИКУ
HAHAHAAHAAH
Nedobog da idemo na Hrvate u četvrtfinalu, izbaciće nas lagano.
ЈЕБАЋЕМО КРОАСАНЕ ПАТКОМ У ДУПЕЕЕЕ
Pa analiziramo na osnovu onog što smo vidjeli da su oni uradili. Analizirati možemo i poslije prve utakmice.
HRVATE U FINALU, NE PRE TOGA! OĆEMO JAKO DA IH JEBEMO I BOLNO, DAMO IM DA VODE CELU UTAKMICU I ONDA 0.5 DO KRAJA BOGDANOVIĆ TROJKA ISPOD NAŠEG KOŠA (JEBIGA MORA NEKO IZ PARTIZANA LOL)