Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. mozes i posle jedne,to je jeako precizno.kako znas sta je dobro?mozda nam je ovo tvoje lose,najbolje sto imamo?

2. Danas smo odigrali ko kurac i sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo. Relano krosani bi nas otresli ko slinu ako bi odigrali ovako protiv njih. Nedovićeva odbrana šuta za tri poena katastrofa jeban, PA DIGNI RUKU SINE NEĆE NIKO DA TI JE ODSEČE U PIČKU MATERINU! Znači ja ne znam koji je njemu kurac bio. Duda ispizdeo 5-6 puta. Al ono šut nas nije išao i to ne mora da znači ništa. Svi znamo da možemo bolje. Danas us bukvalno svi podbacili. Baš loša partija. Ukrajina je kurčina najobičnija Letonci ih usrali 34 razlike ako ih ne nabijemo bar 20 nemamo mi šta da tražimo u četvrtfinalu ma koga izvukli.
    Francuzi se smehotres, trebaju im 4 lopte da bi igrali svi. Tamo sem Parkera i Lovernja ono ostalo je očaj živi. Batum se raspada lik ja stvarno ne znam koji mu je kurac. Gledao prvo al vidim da ih uneredili u drugom još gore. Divljaština najobičnija.

3. Nesto sad gledam, Grci lagano pukose 2 tekme, Hrvati su Hrvati, Slovenci kao domacini, medjutim naguzismo ih u pripremnom periodu, Spanci mogu dizgube, nije to ta ekipa vise, Italijani vise nemaju Fucku, pa mogu da ga duckaju.. U sustini nam je svejedno ko dodje u cetvrtfinalu, jer je ovo prvenstvo pokazalo da nema logike i realnosti. Jedna tekma, mozes da dobijes i Lebrona.A niko ne igra da sabija kao. Osim Ukrainaca, koji pukose danas 30 razlike, tako da je i to kita... Realno dobijamo Ukrainu, a onda bih voleo da oderemo i Evu Longoriju, cisto radi samopouzdanja. Sto neko rece, najvise se pribojavam Hrvata posle, ne zbog kvaliteta, vec zato sto ne mozemo stalno da ih dobijamo... mada ko zna... U svakom slucaju, gadjamo polufinale, bez da se stidimo! Samo Gagi madjija da ne igra. Onaj Stimac majku mu ruznu bar se raduje svakom poenu kao da mu zivot zavisi od njega, skace, urla, vice, plasi protivnike...I KONACNO da je jebeni Stefan Markovic shvatio da sme da sutne trojku...jebem ti dete krvavo, nakon 15 godina treniranja kosarke...

4. Mora Krle da popriča sa Nedovićem malo, sa Vasom se baš vidi napredak.

5. I da, ne znam protiv koga Francuzi igraju sledeću, al' neće biti nezainteresovano kao danas. Jebaće opasno.

6. Onaj Stimac majku mu ruznu bar se raduje svakom poenu kao da mu zivot zavisi od njega, skace, urla, vice, plasi protivnike...I KONACNO da je jebeni Stefan Markovic shvatio da sme da sutne trojku...jebem ti dete krvavo, nakon 15 godina treniranja kosarke...

Овим си објаснио све у пм :Д

7. Stefan šutira samo kad je potrebno. Ne plaši se on, nego radi najbolje za ekipu kao i uvek. Nadam se da bar posle ovog prvenstva ljudi uviđaju njegov kvalitet, mada teško, ipak je zanimljivije trolovati ga...

8. KONACNO da je jebeni Stefan Markovic shvatio da sme da sutne trojku...jebem ti dete krvavo, nakon 15 godina treniranja kosarke...

Šutirao je on sine i dosad, nego nije pogađao. Na prošlom prvenstvu 1/17.
    On kad bi davao 1-2 po utakmici, mi bi osvojili. Al' opet, kad bi davao jednu-dve po tekmi, igrao bi u Barsi.

9. I ne može Bjelica da igra 20 minuta po tekmi, jebiga. Isforsiraj čoveka, on je uz Krstića glavni igrač tu.

10. Ne igra on 20 po tekmi, samo je danas manje igrao. Kalinić je odigrao dobar meč, a Raška je više držao na četvorci, zbog snage valjda šaznam.

11. MI ustvari ovo prvenstvo igramo sa Nedovicem,Krsticem, Bjelicom, Katicem, Bogdanovicem,Markovicem, Micicem,Kalinicem...Ovi ostali su tu cisto eto...Andjusic najvise i igra, onda Gagic, pa Krstic drugi za koga prvi put cujem u zivotu i posle toga Srek...Dobro mi i cepamo ustvari..

12. Dosta se Duda zajebavao neuvođenjem Štimca. Zamalo da nam se obije o glavu.

13. Играмо са 10 играча, односно без Штимца и Крстића. Ови остали ипак имају своје сталне улоге, ма колико мале биле.

14. Ma kurac samo sad, i protiv Letonije igrao tipa 15-ak minuta, a na celom prvenstvu ne verujem da je prebacio 25.

15. Duda je zacrtao odbranu kao primarnu na prvenstvu. Zato malo minuta dobijaju mali Krstić, Anđušić i Štimac, s tim što je Štimac kurčina i u napadu. Gagić je jedini koji je konstantno loš, a ima određene minute. Ili ga Duda nekim zadacima sputava, ili ga piči trema.

16. Ili je degenerik, što je ipak najrealnije.

17. Ili je degenerik, što je ipak najrealnije.

Neću to reći, jer bi tema upala u septičku jamu Titovih blizanaca.

18. pa dobro, 23,7 i ne treba mu više od 25.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.