afrovidrita garant
urrad nema instaliran pojam nerviranje
Ma htela je da napiše na temi "Šta te nervira", ali je ban dugme bilo bliže i eto :(
келт је
moguće zmija u nedrima
Mozda je i Kaizen
nije kaizen, od juče nije dolazio
Mozda njegov dupli?
nema on dupli, on se loguje sa naloga ostalih autora kad hoće da zajebava i troluje
Rasni je
Eto ti sad kurca, a digla se kuka i motika na prošle modove, tražio se razmod i ispade da je sad još gore stanje nego pre.
ma jok COKULA
'El ti to sad braniš Tadića?
Ova tema komotno može da se prekrsti u Pitanje autor - odgovor bivši moderator.
Što bre? Zar je ranije iko odgovarao na pitanja ovde?
Ne branim nikog, već sam posle pročitane teme u kojoj se osulo drvlje i kamenje na tadašnje moderatore, samo konstatovao da se ništa nije promenilo na bolje što je valjda bila ideja kada se ta tema pokrenula.
Vidiš i sam. Nešto nema Partizanke od kako je dobila odabranu. Panem et circenses na delu...
raja u nekom ovom tripu... https://warwalksforhealth.files.wordpress.com/2014/07/famous-characters-troll-face-oh-god-why-149009.png
nisi me ispravno skontao Gonzo :)
A jbg, nije bio čovek godinu dana tu.
Ko kaže?
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
afrovidrita garant
urrad nema instaliran pojam nerviranje
Ma htela je da napiše na temi "Šta te nervira", ali je ban dugme bilo bliže i eto :(
келт је
moguće
zmija u nedrima
Mozda je i Kaizen
nije kaizen, od juče nije dolazio
Mozda njegov dupli?
nema on dupli, on se loguje sa naloga ostalih autora kad hoće da zajebava i troluje
Rasni je
Eto ti sad kurca, a digla se kuka i motika na prošle modove, tražio se razmod i ispade da je sad još gore stanje nego pre.
ma jok
COKULA
'El ti to sad braniš Tadića?
Ova tema komotno može da se prekrsti u Pitanje autor - odgovor bivši moderator.
Što bre? Zar je ranije iko odgovarao na pitanja ovde?
Ne branim nikog, već sam posle pročitane teme u kojoj se osulo drvlje i kamenje na tadašnje moderatore, samo konstatovao da se ništa nije promenilo na bolje što je valjda bila ideja kada se ta tema pokrenula.
Vidiš i sam. Nešto nema Partizanke od kako je dobila odabranu. Panem et circenses na delu...
raja u nekom ovom tripu...
https://warwalksforhealth.files.wordpress.com/2014/07/famous-characters-troll-face-oh-god-why-149009.png
nisi me ispravno skontao Gonzo :)
A jbg, nije bio čovek godinu dana tu.
Ko kaže?