U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
afrovidrita garant
urrad nema instaliran pojam nerviranje
Ma htela je da napiše na temi "Šta te nervira", ali je ban dugme bilo bliže i eto :(
келт је
moguće
zmija u nedrima
Mozda je i Kaizen
nije kaizen, od juče nije dolazio
Mozda njegov dupli?
nema on dupli, on se loguje sa naloga ostalih autora kad hoće da zajebava i troluje
Rasni je
Eto ti sad kurca, a digla se kuka i motika na prošle modove, tražio se razmod i ispade da je sad još gore stanje nego pre.
ma jok
COKULA
Eto ti sad kurca, a digla se kuka i motika na prošle modove, tražio se razmod i ispade da je sad još gore stanje nego pre.
'El ti to sad braniš Tadića?
Ova tema komotno može da se prekrsti u Pitanje autor - odgovor bivši moderator.
Što bre? Zar je ranije iko odgovarao na pitanja ovde?
Ne branim nikog, već sam posle pročitane teme u kojoj se osulo drvlje i kamenje na tadašnje moderatore, samo konstatovao da se ništa nije promenilo na bolje što je valjda bila ideja kada se ta tema pokrenula.
Vidiš i sam. Nešto nema Partizanke od kako je dobila odabranu. Panem et circenses na delu...
raja u nekom ovom tripu...
https://warwalksforhealth.files.wordpress.com/2014/07/famous-characters-troll-face-oh-god-why-149009.png
nisi me ispravno skontao Gonzo :)
A jbg, nije bio čovek godinu dana tu.
Ko kaže?