Питање аутор - одговор модератор

1. afrovidrita garant

urrad nema instaliran pojam nerviranje

2. Ma htela je da napiše na temi "Šta te nervira", ali je ban dugme bilo bliže i eto :(

3. moguće
    zmija u nedrima

4. Mozda je i Kaizen

5. nije kaizen, od juče nije dolazio

6. Mozda njegov dupli?

7. nema on dupli, on se loguje sa naloga ostalih autora kad hoće da zajebava i troluje

8. Eto ti sad kurca, a digla se kuka i motika na prošle modove, tražio se razmod i ispade da je sad još gore stanje nego pre.

9. Rasni je

ma jok
    COKULA

10. gonzo

Eto ti sad kurca, a digla se kuka i motika na prošle modove, tražio se razmod i ispade da je sad još gore stanje nego pre.

'El ti to sad braniš Tadića?

11. Ova tema komotno može da se prekrsti u Pitanje autor - odgovor bivši moderator.

12. Što bre? Zar je ranije iko odgovarao na pitanja ovde?

13. 'El ti to sad braniš Tadića?

Ne branim nikog, već sam posle pročitane teme u kojoj se osulo drvlje i kamenje na tadašnje moderatore, samo konstatovao da se ništa nije promenilo na bolje što je valjda bila ideja kada se ta tema pokrenula.

14. Vidiš i sam. Nešto nema Partizanke od kako je dobila odabranu. Panem et circenses na delu...

15. nisi me ispravno skontao Gonzo :)

16. A jbg, nije bio čovek godinu dana tu.

17. A Vidiš i sam. Nešto nema Partizanke od kako je dobila odabranu. Panem et circenses na delu..

Ko kaže?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.