Питање аутор - одговор модератор

1. Sori, mislio sam da su te kupili sa onom defkom. A šta ako si dupli agent? Aha...

2. Po meni iskreno, mlada Partizanka je zaslužila odabranu, jer je žensko. I sve žene treba na naslov, dok ne promenim seksualnu orijentaciju. Partizanka, koje si godište?

3. nisi me ispravno skontao Gonzo :)

Ma shvatio sam Bruse, nego htedo da ozbiljno odgovorim.

A jbg, nije bio čovek godinu dana tu.

Ajde grofe i ti me tovari kao Bohor i Pseto jebli te oni hahaha

4. 1923, nosilac spomenice 41. Al nemojte sad da me mrzite što sam vremešna.

5. Napiši mi u PVT godište koje si i pošalji sliku i ako hoćeš link od fejsbuk profila. Neću te smarati porukama, obećavam.

6. Ne smem, kome god pošaljem sliku oće odma da me ženi. A tata me obećao, pa da ne gazimo reč.

7. Kad će sajt da eksplodira?

8. to sto su danasnji modovi losi zbog ovog bana truleksu nikako ne znaci da su predhodni bili dobri sta vise ovakve banovi su delili svaki dan fazon,cak i gore

9. Sajt umire, kurva umire hahaha
    još malo i gotovo je, svi ćete preći na ana.rs

10. ODBANUJTE DUREKSA U ROKU OD 7 MINUTA !

11. kenjaju na urada, a lik jedini i nešto radi na ovom usranom sajtu ko što i treba da radi, da bira sadržaj za odabrane
    a ne da visi po forumu i gleda ko kome psuje mamu i ko psuje na bivše moderatore

pu stoko

12. Alo nazvaću kaizena na telefon i reći mu da odma odbanuje dureksa!
    Odma ga vratite!

13. to sto su danasnji modovi losi zbog ovog bana truleksu nikako ne znaci da su predhodni bili dobri sta vise ovakve banovi su delili svaki dan fazon,cak i gore

I još da kaem da je Trulek umeo biti zadrto govno ali banovan nije trebao biti.

14. otkud ti broj?
    okači na podijeli sa vukajlijašima

15. E majke mi ću uzeti i poslati poruku da su modovi nikakvi.

16. sve mu kaži
    da tito zna kakvi su mu ovi partijski sekretari ne bi ovako bilo

al ubiće te LOLA
    il ćeš završiti ko jovanka

17. Ma ima da se predstavim i da mu kažem kako je sve. Tj da pročita pvt od mene jer imam kredita samo za jednu poruku.

18. cimni ga, nek on zove
    ko ga jebe, em gaster em vlasnik profitabilnog sajta

19. to sto su danasnji modovi losi zbog ovog bana truleksu nikako ne znaci da su predhodni bili dobri sta vise ovakve banovi su delili svaki dan fazon,cak i gore

Pa šta ja govorim sve vreme, jebote ništa ne čitaš! http://vukajlija.com/forum/teme/55739-pitanje-autor-odgovor-moderator?strana=16#post_3221056

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.