Питање аутор - одговор модератор

1. крајслер неопрезно ходаш, опасне су коре од банане

2. Pitanje forumaša - odgovor moderatora foruma

3. Pito sam rasnog neshto nemoj spemujete

4. Vidim da je na Fb strani Vukajlije poslednji put nešto postavljeno 14. aprila. To je bio jedini deo sajta koji je svetu ukazivao na to da Vukajlija još postoji i da se sadržaj i dalje stvara.

Ako ja Kaizen digao ruke čak i od toga (jedino mesto gde je koliko toliko vodio računa o nečemu u vezi sa sajtom), onda džabe kuknjava, jbg.

5. Stranica ima 700 hiljada lajkova, više od svih dnevnih doza zajedno, a ne služi ničemu. Ako ništa, uvek se može prodati za 50 eura.

6. Vidim da je na Fb strani Vukajlije poslednji put nešto postavljeno 14. aprila. To je bio jedini deo sajta koji je svetu ukazivao na to da Vukajlija još postoji i da se sadržaj i dalje stvara.

Pošto se razumem malo u stranice, ako kajzen ne obavi nešto do 14. Juna izgubice one koji nisu nista lajkovali zadnji mesec kada je objavljivano.

7. to objavljivanje po flejsbuksu je i upropastilo sajt...

8. kosmopolita

to objavljivanje po flejsbuksu je i upropastilo sajt...

U finansijskom smislu sigurno nije.

9. Nije ni u jednom. Generisati 700.000 lajkova je ogromna stvar. E sad, što raznim svojim principima i ličnim tripovima ranije, kao i ovom neaktivnošću sada, tu brojku nije iskoristio da sajt drži živim, pa i življim nego što je bio, sam je kriv.

10. Najače da nas ostane 15 i to bez moderatora.

11. bole me pička za finansije baš, sranje je počelo kad je buknula ta popularnost na fejsu, pa počela goveda da dolaze, pa posteri postali glavna atrakcija...

12. Au Kosmo, pa ti si baš za teme "Zarada novca, kako?".

Pa šta ti misliš, da ti je dragi Kaizen napravio sajt da se vi dopisujete po forumu i pišete definicije za dušu?
    Čovjek je napravio sa ciljem da ubije keš, i svaki tip inovacije za novu zaradu mu prija ko pička.
    Puca i njemu pička za vaše glupe zahtjeve, a isto tako i za definicije.

13. Treba sabrati lajkove od 14. Mart- 14. April. Ako uskoro ne objavi to je brojka kojom raspolaže na stranici.

14. nije, napravio je sajt da mu bude reklama za posao, zarada je došla slučajno

15. Kažem za Vukajlija.com, nevezano za Fejs.

16. A šta mu je posao? Zajebavanje naroda?

17. pa ja i govorim za vukajlija.com, mene fejs nikad nije interesovao

18. makaronac, ne zanima mene šta on hoće, povremeno naiđem ovde jer mi radno vreme ne dozvoljava da pratim serije, a ne umem da štrikam, ovo mi zabava. nek zarađuje on, ne smeta mi, samo sam bila prisutna kad je to sa fejsbolahom sve počelo i primetno se osetio priliv idiota na sajt... da li će ovo da se ugasi ili dostigne svetsku popularnost, jebe me se...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.