Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Aha, ne skontah dobro. Pa kakav posao Brus?
Programerski, Vukajlija je bila primer uz CV.
Sve to stoji Kosmo, ali realno, nije čovek lud da zbog 30 ljudi koji su kako tako emotivno vezani za sajt, ugrozi profit. Drugačije bi bilo da je on ovako na forumu, da radi kao moderator, drugačiji bi i on imao pogled na sajt. Ali ovako, za njega je sajt samo mašina za novac, ništa drugo.
sve ja to kapiram, makaronac, ja radim za jednog takvog... zaposlila sam novu koleginicu pre 15 dana, on došao juče, video je u uniformi da radi i šapatom me pitao " ko je ovo?", a na platnom mu je spisku... i sve to funkcioniše, tako može i ovo.
možda je i bolje da se kaizen ne meša.
pročitaj mu definicije, nema veze sa životom, pitanje je kako bi ukapirao ovaj forum da radi kao mod.
Poslao sam mu poruku. Ako se ovako nastavi do avgusta je kraj.
https://www.youtube.com/watch?v=C69lDom1JVg
ma kakav bre kraj, nesto ce se vec dogoditi
расни шта се ти који курац секираш кад је твоја сорта дауновска сјебала све ово, не ми који смо се бунили против дахија
Eto, čim sam otišla u Ameriku, sajt se raspada. Bolje da se ipak vratim.
Ne vraćaj se, ovako nam je lijepo :)
Niko nije sjebao sajt osim kaizena, mozda si samo ti ubrzao propast.
I vidro objasni za dureksov ban.
Dureks puk'o :)
ma imao posla covek i presmrdelo mu da ga stalno tovaris na onoj temi
PRVO OTERATE DJONIJA, A SAD DUREKSA
SA KIM DA SE RASPRAVLJAM???
KO JE SLEDEĆI? MARKO?
doziveo covek transfer blama kada je video onaj olanikov post
Ali zar neche kajzenu da se smanje finansije ako forum bude bio neaktivan.
Mora da se shvati da smo mi autori njegovo najveche blago. Ako ne napravi dobru atmosferua za autore mozhe da se pozdravi sa popularnosti i keshom. Mi smo kao pchele radilice, da, pravimo med. Ali moramo neshto i da jedemo. Tako da teroija da blajvzena treba da boli kurac za nekih 30 autora pada u wodu.
MI SMO KAJZENOVO NAJVECHE BLAGO
Ako već seremo med onda je valjda jasno šta jedemo.
i niko nam ne brani...
P C H E L I C E
C
H
E
L
I
C
E
Kajzen da nas opsluzhuje sa nektarom