Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. групе а и ц су невиђено срање, реално, група б је покидала! покидала ко дилан дог своје ивице аналног отвора кад покуша да набије бојлер у се!

2. odskočio si kvalitetom, Leprikone.

3. хвала ти најдражи дукљане! би ли био љубазан да ми олижеш јаје?

4. Leeeeeele, izgubih za jedan glas. IDEMO LAKI LUZER

5. Ja vodio do zadnja tri glasa, tu su me sjebali lolo
    Svakako ja prezadovoljan sa obzirom na protivnika

6. Ja mislio da ću izgubiti, jebeš mi mater, MORALNI SI POBEDNIK, MWAH

7. BITNO JE UČESTVOVATI. Kontradiktoran sam al što drugo da kažem kad izgubim lolo

8. Трошаринац
    Dobar si bio Šeko lolo
    pre 20 minuta

Шека
    Ja vodio do zadnja tri glasa, tu su me sjebali lolo
    Svakako ja prezadovoljan sa obzirom na protivnika
    pre 11 minuta

Трошаринац
    Ja mislio da ću izgubiti, jebeš mi mater, MORALNI SI POBEDNIK, MWAH
    pre 8 minuta

Шека
    BITNO JE UČESTVOVATI. Kontradiktoran sam al što drugo da kažem kad izgubim lolo

видите ли ђецо што су прави другари

9. другари

Sediš nam na kari.

10. Sediš nam na kari.

другари

11. Obezbijedite jedno mjesto u baražu za gej populaciju.
    Eto Leprikon je slobodan.

12. vejv rajderova defka mi je jako losa i zato sam lupio minus,kad je pokusao da se izvuce nekim glupim tripovanjima,zaverama,onda sam ga tovario,a vi mu ladno verujete da je sve neka zavera protiv njega,dal ste realni vi,e...da nije kenjao u komentima za to,defka bi prosla sasvim normalno,tj ne bi imala toliko komentara

13. Punjač, najmanje je mojih komentara... :)

14. Sad se stvorila neka fama, ako glasaš za Ombrea, ispada da ne voliš Vejva ili tako neki trip.

Ja sam glas'o za Ombrea zato što je đubre karaburmsko napisalo jednu sasvim kul defku :)

Ni zbog čega drugog.

15. pa realno...a ta fama je toliko idiotska da neam reci...ladno neki preneizvuceni klinac svoje tripove za sebe preneo i na druge

16. uzmi još malo toga što uzimaš, olaniče

17. hocu...a vi prestanite da uzimate to sto uzimate,pa mozda i necete vise tripovati zavere i sranja...

18. Ok. I svi prestanemo da se vrijeđamo? Ok je malo zajebancije ali ovo sa vejvom traje i traje.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.