Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Koliko je tema "dojajna", govori i ovo. A mene za dan bezbednosti ako se sete, sete se, ako ne to je bila moja građanska dužnost. :)
Ау Симо, која гаргија!
Nije gargija jebiga. Pomalo mi je i žao autora a projektovano i svih nas ostalih učesnika jer tema je pomalo silovanje mozga. Bilo je pitanje vremena ko će se odlučiti na ovakav potez. Da se ne shvati pogrešno, napisaću ja nešto na ovu temu, ali prosto osećam da će biti vnurdago epskih razmera.
Ma žao ga i meni al da si mu šukno-šukno si mu.
Do kada se pišu defke za ovo kolo?
Nema sta biti zao, uzo covek i osakatio a mi ostali smisljali. Jebiga mogo je uzeti i reci "ne znam da napisem" "jedem vam govna zbog skrnave teme" ili bilo sta drugo.
Pa ne takmicimo se za pare, a nismo ni u skoli pa da se borimo za ocene.
I to jeste.
Tema do jaja, ne jebite glavu :D
Купио си учешће од некога?
ahahaha
Pa ne takmicimo se za pare, a nismo ni u skoli pa da se borimo za ocene.
Ima među nama onih koji su i pare davali da prođu, nemoj tako.
@Radijacija,
ondak se stvarno izvinjajem
Veoma sam zadovoljan kvalitetom definicija za drugo kolo do sada.
ja sam se iskenjo ko zmaj. nisam imao nikakvu drugu ideju
napisao sam samo uvod i zaključak i za to mi je trebalo više od pola sata
bem ti temu!!!
hvala na odbanu
sta znam,nije ova tema moje polje nikako,moj protivnik vise deluje kao takva glava...al dobro,kasnije cu da se navarim i napisem,nekad znam i o ovome kenjati...
Ја написао. Волео бих да чујем утиске од колега, ако имају времена да прочитају, јер је подугачка дефиниција.
Посебна захвалност Куци, који је испао људина и интервениро да ме одбанују да бих написо дефиницију.
Контам како бих ја поступио, али ме на данашње време такав поступак увек пријатно изненади.
Куцо, како год да прођемо ти или ја у овом колу, испао си човек, и нећеш бити горд ако носиш то име!
Enjoy:)
E, prvi si koi je dobio splu na ovu temu (Andros). Ali daleko od toga da valja. Sve ko sastavi neke ispodsrednjoskolske dece. Kapiram sta je tema takmicenja, ali lose je ovo rodzaci.
Ništa bre, pa jel se takmičimo ili se ne takmčimo...neka bolji prođe pa da vidimo oće Profa smeti u sledećem kolu da piše pesmice :)