Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. омбре

uvalim ti đoku

Svršim ti po oku, opaa!

2. dobro je za kožu! lololo

3. Gledam ove glasove i glasanje, sad znam zašto se kaže da je demokratija najmanje zlo. Par ishoda me baš zabolelo :) Al možda stvari preozbiljno shvatam.

4. Par ishoda me baš zabolelo

I mene, al' šta je tuje.

5. Počelo je počelo trolololo

6. Glasovi! klap klap klap klap klap
    Glasovi! klap klap klap klap klap

7. A tema za 1/8 finala glasi?

8. Nas četera je malo ali uzećemo sva četiri prva mjesta i Šešelj će se mirne duše vratiti kući!

Četerska sekta jes' malena al' je časna i poštena.

Samo nemoj neki zilj od teme opet kumim te Bogom.

EDIT: Zbilja, što tema ne bi bila "Šešelj se vraća kući?" Ove zilj teme idu na ruku komentatorima.

9. Da čestitam dutjasu magiji samo, ništa više.

10. lele, deki VS gugi, pobednici u fotofinišu :)

kolega, bez bojazni, već vodiš sa +6 sa glasovima

more, će uvale neku gargiju sa temom, sigurno

11. kolega, bez bojazni, već vodiš sa +6 sa glasovima

ne bih rekao, ionako sam vejvovim glasom prošao :)))

12. Boxer
    Da čestitam dutjasu magiji samo, ništa više.

a ja ti taman pustio PM... no, kad smo kod kurtoazije da se zahvalim na Mongolskom "謝謝" ili u prevogu "DAL-SI-I-KA-DA-ME-NE-VO-LJE-LA!

13. Naslov za sastav-definiciju za četvrtfinale glasi:
    Zrno graška iz profila.

Vi to nas zajebavate?

14. Ahahaha. Svaka čast!

15. Zrno graška iz profila Pa sad mi drago što nisam prošao. Axaxaxaxa

16. ne bih rekao

paj šta ti kaže gugi, a ja ne trućkam gluposti

Kakva je ovo tema, bem ti lebac, na kakv se profil misli, de pojasni

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.