Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
zna i sam da smara, a neće da prestane.
nije da nije u pravu ali je mogao i na normalan način to da kaže
Dilane kakva je situacija?
For Dilan Dog and mesni narezak.
01. Čuj Dilane, svako ko to druge pita, nek' najpre sebe proveri i dobije uverenje da je 100 % zdrav.
02. Ko je i kakav je Stratimir i ko je gori, a ko ne, od njega, to Vi vidite sa njim, al ja ne dam da me olako manipulacijanišu.
Kad rekoste: ,,...ali je mogao i na normalan način to da kaže'', na šta to ste tačno mislili?
Sve ok Srbi pobijedili
kome nije jasno da su vucic i milo u dilu, nikad mu nista u zivotu nece biti jasno
Normalno da su u dilu svi u regionu i steluju dogadjaje kako kome odgovara pred izbore tipa
Ljudi, da li se Zeta ulijeva u Moraču ili Morača u Zetu???
Da
Ljudi, da li se Zeta ulijeva u Moraču ili Morača u Zetu???
Struka kaže Moraca u Zetu jer Zeta ima duži tok do ušća. Ne znam ko je odredio obratno.
B92: UŽIVO Krivokapić smenjuje Abazovića; Posvađali se ministri, protest u Podgorici VIDEO/FOTO http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=01&dd=19&nav_category=167&nav_id=2091393
Kaka se ovo sranja dešavaju u srpskoj sparti. Zar Dritan nije bio projektovan za sultana umesto sultana.
Kakva sad smena i to.
нимало ме ово не изненађује, ето им шиптар кад му верују лол
сви само своју гузицу гледају, што је и логично
e viva e viva
Samo mrtav sQiPTäR je dobar SqiPtÄr
Srbi se kolju oko vlasti i glavni baja bude siptar.
To smo mi, mi radimo to.
тешко да су Срби ико сем Пипуна и Мандића. јесу можда бивши
Boze kako demokratska zemlja