Gečevski DOMINIRA!
Imao sam Yarua 24 i Armsteda 30, Sobina, Radenovica, Stroberija, preko 12 svi, Jones potpetio 2 Salin 6...ukupno 101 cekam Milosava, Frejzera i Dozeta...
Jel planiraju ovi nekad da ucitaju poene?
ucitali su
Od 5 timova najgori mi bio ovaj koji mi se takmiči u ABA vukajlija. I to poprilično gori od ostalih.
Odo da vidim kako stojim :)
FENJER JE MOJ!
Da mi nije Gečevskog ne znam šta bi.
nisam ovo nikad igrao al ajd da probam, spontan sam
imam 99...sjebo me Frejzer nisu uopste izbacili da nece igrati, i Milosav usta ga jebem -5 :)
KK BECKI DJECACI ZAHTIJEVA KOD ZA LIGU OPAAAAAAAAAA
inbox maggote
Mene su ubili.....svi osim Gečevskog.
Gecevski zajeban, visok momak, kad skoci uvijek uhvati loptata
Sastavio sam ekipu u pičku materinu. Rek'o aj da ne uzimam sve baš neke aždaje, ono...treba uzimati aždaje :)
znam da je botovsko pitanje al novi sam jbg, gdje biram startnih 5 trazim vec 10 min po sajtu i forumu nisam uspio da nadjem?
nemas startnih pet, izaberes tih 10 igraca i svi se boduju isto
fala, ubih se ovamo trazeci
ves sutra igraju picka im materna!
Milosav -5. Zofri -1. Frejzer 0.
Pored toga 79. Ocekujem oko stotke svako kolo. MOra da jebu jebo im pas mater.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Gečevski DOMINIRA!
Imao sam Yarua 24 i Armsteda 30, Sobina, Radenovica, Stroberija, preko 12 svi, Jones potpetio 2 Salin 6...ukupno 101 cekam Milosava, Frejzera i Dozeta...
Jel planiraju ovi nekad da ucitaju poene?
ucitali su
Od 5 timova najgori mi bio ovaj koji mi se takmiči u ABA vukajlija. I to poprilično gori od ostalih.
Odo da vidim kako stojim :)
FENJER JE MOJ!
Da mi nije Gečevskog ne znam šta bi.
nisam ovo nikad igrao al ajd da probam, spontan sam
imam 99...sjebo me Frejzer nisu uopste izbacili da nece igrati, i Milosav usta ga jebem -5 :)
KK BECKI DJECACI ZAHTIJEVA KOD ZA LIGU OPAAAAAAAAAA
inbox maggote
Mene su ubili.....svi osim Gečevskog.
Gecevski zajeban, visok momak, kad skoci uvijek uhvati loptata
Sastavio sam ekipu u pičku materinu. Rek'o aj da ne uzimam sve baš neke aždaje, ono...treba uzimati aždaje :)
znam da je botovsko pitanje al novi sam jbg, gdje biram startnih 5 trazim vec 10 min po sajtu i forumu nisam uspio da nadjem?
nemas startnih pet, izaberes tih 10 igraca i svi se boduju isto
fala, ubih se ovamo trazeci
ves sutra igraju picka im materna!
Milosav -5. Zofri -1. Frejzer 0.
Pored toga 79. Ocekujem oko stotke svako kolo. MOra da jebu jebo im pas mater.