Bitcoin

1. Pre godinu dana lik mi prica kako je majnovao jedan etereum za 4 dana (tad je on vredeo 30-40$) i kako izmajnuje odmah podigne sve i potrosi. Voleo bih da ga sretnem sad negde da vidim kako zivi sa cinjenicom da je mogao holdovati to i istovariti na 1000$ po komadu

2. Na humorističkom sajtu vukajlija.com propali kladioničar Aleksandar kilogram objašnjava suštinu kriptovaluta diplomiranom ekonomisti koji u slobodno vreme puni tegle noktima.

3. inace maestro kenjao ali posle dao skrinsot i vidi se da svakoga dana siri svoje znanje gg nema sta

4. seca li se neko kad je hladan krompir uplatio onaj odmor fazon negde neko jezero ili banja kostalo ga 6k dinara 20 dana odmora

5. bela crkva brt
    edit: 8500, 5 dana prevoz smeštaj hrana ehehe

6. P.S. ko god holduje dash, decred, cardano, bitcoin cash, gas, tron, siacoin, nxt, neo, eos, yotu, ark i slicna sranja, nek zna da od mene nema ni grama kriptovalutaskog respekta

Od ovoga sam cuo samo za gas ali tng gas

7. Skecx je al ozb dal postoji ovoliko tih govana, pa daj, aj sad svi da izmislimo po jednu kripovalutu, propali svi dabogda (ok zelim maestru za izvuce pare)

8. haha ozb skauz polako ne sme ovo :D

ja placem kasno je za mene jebate propustio sam hipotekarnu krizu 2007. pa posle i na kriptovalute sad kurac mozes napraviti od govana pitu pa ovakva dva voza se javljaju jednom u 100god sledeci voz ako prpustim ubicu se evo obecavam

9. u moju odbranu za oba voza sam bio premlad i go kurac

10. A sta bi sad uradio vezano za 2007 da mozes da vratis vreme a da ti je pamet ova leba ti

11. I sto je najgore opet bi glaso za vucica i da imas milione, a makse xd

12. Udavio sam se na somijev post hahahaha

Maestro barata materijom doduse uz par supljina. Maestro, ovi grafici su blaago fingirani. Fingirani u smislu hej vidi kako sved ima najbolji procenat za tri poena u prvih 5 sekundi napada u evroligi sa akcentom na “u prvih 5 sekundi”

Evo samo jedan primer: cena transakcije kod bitkoina i ripla. Kao prvo visoka cena transakcije nije uopste losa stvar prvenstveno zbog mesetara koji kupe 5 valuta po 2 dolara i prodaju ih po 3,5 dolara. Prave profit po 5-10 dolara nedeljno a samo uznemiruju trziste sto opet povlaci jos transakcija... A kao drugo naravno da ce cena transakcije biti veca u dolarima kada je i cena bitkoina u onosu na dolar mnogo veca. Kao trece valjda je poenta kao prvo bitkoina a posle i ostalih da se valute izgube pa i da se ta transakcija naplacuje u npr bitkoinu a ne da ih konstantno vracate u poredjenje sa dolarom da bi zaradili taj isti dolar

13. оћете да вам шаљем биткоине из кине то је овде џабе

14. колика је царина за биткоин?

15. 300e po komadu ali daj meni 100 i zavrseno ti je to.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.