Bitcoin

1. Shomy23 cestitam

Sake da nisam jebao nikad pa sta? Ne vidim kakve to veze ima sa ovom temom

Aca kg zna kurac moj nije rekao nista pametno nego samo sere po tudjim postovima

Izijem, ja se ne bih zajebavao sa tim ICO-ima jer svakodnevno nikne po nekoliko kriptovaluta koje su napravljene bukvalno samo da iz ico-a izvuku pare i da onda dampuju koin najstrasnije i u veoma brzom vremenskom roku. Bas dobar white paper treba da ima taj coin da bih razmotrio da ga uzmem u ICO-u

2. svi cete se iznenaditi ako vam kazem da papet ima 1000 arkova

3. dosta manje sam mu prodao, ali je uspešno trgovao zadnjih par nedelja

4. molio bih modove da mi promene niknejm u Talentovani gospodin RIPLI ;)

5. sta mislis o seeleu maeastro?

6. https://tokensale.moozicore.com

Mnogo me interesuje ovaj ICO npr, da vidim sta ce biti s njim.

Ima i onaj novi ico neki oblak je logo, da li skycoin ili tako nesto, ima raznih komentara na to.

Seele je klasican scam kao i 80% icoa

7. videcemo ja kazem da nije

8. to si rekao zato sto ga podrzava McAfee

9. pa nzm mislim da smo u prilici da imamo mnogo vise nego nasi glupi roditelji i jos gluplje babe i dede, msm dede i babe su nam glupe u rangu su fazon zivotinja domacih

10. glupa govna nista nisu znala ceo zivot

11. Izijem, ja se ne bih zajebavao sa tim ICO-ima jer svakodnevno nikne po nekoliko kriptovaluta koje su napravljene bukvalno samo da iz ico-a izvuku pare i da onda dampuju koin najstrasnije i u veoma brzom vremenskom roku. Bas dobar white paper treba da ima taj coin da bih razmotrio da ga uzmem u ICO-u

i meni nisu jasni klinci sto prave ICO od 200mil i na gore, a jos su mi manje jasni oni koji kupuju to kad vide da je dostiglo tako neku cifru. brate, sta ce ti 200mil? jebeno nemas sanse da napravis toliko jaku firmu do trenutka kad prvi pocnu da se snebivaju i krenu da vade pare, a tad si gotov.
    kapiram da ce da se izvoze prvom klasom do tad i to je to.

12. P.S. ko god holduje dash, decred, cardano, bitcoin cash, gas, tron, siacoin, nxt, neo, eos, yotu, ark i slicna sranja, nek zna da od mene nema ni grama kriptovalutaskog respekta

13. wabi druga prica skroz

14. drgn treba kupovati dok je ispod 4$

15. Ulozi 1000 dolara u dentacoin, mozda ce ti investicija propasti ali makar ces biti milioner u dentacoinima xDd

16. Kako to misliš holduje zar se ne kaže hodluje heh he h

17. acokg dobar sam solidno s ekonomijom, mada me baš trgovina i bankarstvo slabo zanimaju, ali evo baš to oko koina nije mi jasno bilo, jbg novitet koji slabo prihvatam, valjda jer sam sirotinja popišana lololo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.