Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Bohore, reguliši ovo brate
Hahahah rasni
Bohor ce regulisati meni deo duga, deo familija i prijatelji i bice sve ok
Ma da banuje autor mladen
Zašto plačeš rasni?
Naporan si
Hahahah rasni
Od danas ponosni vlasnik 0,5 bitkoina
pre 21 dan
Pozajmio sam 2000 na kamatu i 2000 drugarski da kupim kriptovalute. Zajebo sam stvar. Kratak sam prilično, a prva kamata se bliži. Bojim se da niti ću smeti
da se zadužujem dalje niti ću uspeti da vratim. Opcije su mi:
-Da kažem mojima da me povade (ravno samoubistvu)
-Samoubistvo (najrealnija opcija)
-Da dignem para koliko imam i odigram dva tri puta na kvotu 1.25 (all in)
-Da se ponižavam medju ljudima koje poznajem da pozajmim drugarski pa da vratim kamatu a njima da vratim na zimu
-Da odem kod tatinih poslovnih prijatelja (ima ih nekoliko i oni imaju mnogo para) i kazem da mi pozajme svaki po par soma i da kazem da cu vratiti a ako ne vratim jbg vratice tata nakon sto me obesi (kako cu od sramote to napraviti jebem te zivote)
-da podignem sve pare, zapalim negde u tri picke materine i ne vratim se nikad (nije vredno ovih para)
-Da se nadam da ce cene ici gore (ovo svakako)
-Da ukradem nesto (ali realno pre bih se ubio)
Mozda neko ima pametnije resenje?
Znam da sam debilcina znam da vam je drago, ok ok ne ljutim se. Ko moze da pomogne nekako nek se javi. Cupajte me iz govana braco
juče
Šta ti je život, ej.. Kako se sve začas preokrene.
tom se preokrenulo još prije 21 dan samo dok je došlo iz dupeta u glavu.
Šta misliš, hoće li poslužiti nekom nekad kao inspiracija za rep pesmu? Mada je momak iz ove nešto kao Armin, a Maestro je ipak smećar koji je uradio mnogo lošu i nehumanu stvar.
https://m.youtube.com/watch?v=pXpCUbxAnWY
Maestro tvoji doma su duzni da te povade i sto ti je to ravno samoubistvu?Kakvi su to tvoji doma ako nece da te povade?Svako gresi u zivotu nisi ni prvi ni poslednji, tako da daleko bilo da razmisljas o samoubistvu i bori se do kraja jesi li musko ili nisi?Ova treca opcija ti je takodje ekstra i nema tu nikakvog ponizavanja, ja sam spreman cak i od drugarice i devojke da pozajmim ako treba.Maestro upamti ove moje reci a to su "Ti si mlad i pred tobom je buducnost i tebi treba vise novca da uzivas nego li nekome od 55 i kusur godina".Mada kad budes zaradio od kriptovaluta vratices im visestruko i meni je zlo sto te ne cene, al opet veliki je rizik i nisi nikako smeo da se igras sa tolikom kolicinom novca tako da ipak zasluzujes da budes lepo istepan i kaznjen i da ti vise nikad ne padne na pamet tako nesto da radis, al nikako nezasluzujes da osecas sramotu do kraja zivota ili da pomisljas da se ubijas.Ako hoces da se igras dal nisi mogo lepo za 500-1000 din kupis 5-10 ripla i cist racun druga ljubav.
Hvala atomski, ovo je bas lepo bilo. A realno mogu skinuti kamatare sa vrata a izjebati prijatelja za 2k evra, ali kakav bih ja to covek bio, a mozda uspem da vratim i jednom i drugom. Malo su se popravile stvari ovih dana i izboksovacu nesto. Vise nisam ni u panici ni u strahu.
ко верује маестру ја не
Maestro i mene bi bila sramota da nemogu da vratim prijatelju ili prijateljici, ali ako je željan da mi da i zahteva da mu nevraćam zašto neiskoristim tu mogućnost.I ja sam hrabar ali ja umem da se pazim i neću da vozim moja kola 190 na sat ako sam svestan toga da je moj auto krš i može da se raspadne pri toj brznini.
jesi to kratak nakon sto si prodao bitkoin da se povadis?
na takvim kratkorocnim spekulacijama i zaradjuje cela mreza...
Ni meni nije jasno, kapirao sam da je to neka dugoročna investicija u koju ne ulaziš zbog fazon 500e brzog profita. Hahah prejadno Maestro
ček jel onda zaključak da ipak nema leba od koina i toga?
Ima za onoga ko prodaje ovu maglu.. Mada ni oni neće da procvetaju sa parama stečenim prevarom.. Bolje da je otišao u Monako i crveno/crno, ili kvota 2, imao bi neke šanse, ovako.. Postat će gnojivo za krizanteme
Nista ja nisam prodao. Kratak sam u slucaju da moji koini ne odu gore
ček jel onda zaključak da ipak nema leba od koina i toga?
Kao i u svemu drugom, nekome nema ljeba, neko dobije sicu a nekome bude i za kurve i drogu.