Bitcoin

1. Maestro attention whore no1 na sajtu

2. Natanijel Poper - Digitalno zlato. Najbolja knjiga vezana za bitcoin. Kad je pročitaš shvatiš da su ljudi koji profitiraju ili su profitirali od bitcoina zapravo ulagali u njega prije minimalno 7 godina, onda si svjestan da si zakasnio i da trguješ sa mrvicama koje vam isti prosipaju a vi tripujete da ćete ih dostići. Ko sada ulaže u kriptovalute, hvata se za voz u pokretu i što je najgore od svega, nema nikakvu šansu da se obogati nimalo.

3. Maestro ako ne lazes mada mislim da lazes-trebao si prodati sve kada sam ti rekao da to uradis. Ja sam prodao sve sto sam imao sa sve masinama ostavio neke sice nebitne u nekim nebitnim valutama da mi ne bude krivo ako opet poludi sve al to je ranga 200e

4. Zar ti nisi u plusu, imaš pola bitkoina a maločas s gugla
    0.5 Bitcoin equals
    520,677.74 Serbian Dina

5. U plusu je ako je ulozio manje od toga ali ako je ulozio vise od toga onda kapiras da nije u plusu

Mada sumnjam u sve ovo jer kenja ovuda godinama cisto da eto neko nesto reaguje makar to bilo napusavanje ali ajde da ne kvarim ja salu

6. Pa uložio je 440k za pola bitkoina, eno tamo na početnim stranama, a evo malopre gledam tih istih pola bitkoina vrede 520k, koja je problena onda?

Inače najverovatnije da jes, samo atenšnhoriše

7. Maestro attention whore no1 na sajtu

8. Da samo što sam bitkoin zamenio u ripl pa ripl u etc, svaki sledeci potez sve gori

9. Ozbiljno ako neko hoce i moze da mi pozajmi 2000 evra da skinem zelenaše sa vrata neka mi se javi, pare će mu biti vraćene za mesec dana najkasnije i steći će prijatelja za ceo život. Doduše glupog i retardiranog prijatelja ali bože moj. Kad bi makar mogli da se isčipite vas 3 recimo po 500e, ostalih 500 bih iscimao na drugom mestu. Kapirate sta hocu da uradim, da se ne zakamatavam sledeci mesec, u nedelju mi je rok

10. Ma neće odmah da ti lome kolena, šta se sekiraš, pa treba da im vratiš pare, a kako ćeš ih kljakav nabaviti. Jebeš pare, nisu novci sve u životu. Mislim da će ti ovo biti potrebnije u ponedeljak
    https://www.apotekaonline.rs/image/cache/data/OTC/hepalpan-500x500.jpg

11. a sto ne prodas to bitkojna ili ripla sto imas za 2000€?

mozes posle da kupis ovo, cuo sam da ce da poraste u nekom trenutku:
    https://cryptocoincharts.info/coins/show/penis

12. aj sad ozbiljno, po meni ako ocete siguricu, ethereum, to sam mislim ovde pricao i kad je bio ispod 100$. ako ocete da rizikujete onda iota.
    ovo prvo jer je onako ubedljivo najveci broj nrdova ukljucen u to, ozbiljna je stvar daleko sira od same valute i tesko da ce da propadne na druge staze, a ovo drugo jer je trenutno go kurac a ima potencijala i da eksplodira i da potone jer je potpuno drugacije od svega ostalog navedenog.
    ostalo nemam pojma, nista me nije nesto privuklo necim posebnim.

13. Ethereum je dobar jer nije vezan za btc i ostale i bio je isplativ, ja sam onako bas fino prosao sa njim. Ima tu par nekih koje imaju neki potencijal da skoce bas bas fino ali je kocka klasicna mada ima i do debilizma jer maestro uzme i kupi ripli pre nego sto ga binance ubaci misleci da ce da skoci a svaka budala bi trebalo da zna da cim ga ubaci korigovace mu vrednost na realnu, tu je i pukao ako je stvarno pukao. Svi su kupovali tada to sranje bilo je nesto poput pablik beta i napumpali ga binance ga uvrstio i sjebo ga sa nekih 1,2 na 0,1

14. Koje mešetarenje jebote, školski primer prevare

15. Evo ga bitkoin crkava opet

16. Mamu ti boze u picku jebem sta je ovo

17. Ova i ona tvoja tema mu oborile cenu hahah jebi majmuna

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.