Bitcoin

1. Vi ste rodjeni da budete sirotinja, krecete se u takvim krugovima, nemate radnu naviku i nikada se necete obogatiti. Skoro isto vazi i za mene. Ljudi koji imaju potencijala da postanu milioneri jednostavno nemaju vremena za suplju pricu.

2. bitkojne kopaju oni što ne znaju da drže lopatu, msm da sam ovo rekao il ja il sam negde čuo pa parafraziram eheh.

CREEPtovalute sve u svemu.

3. Druže samo pogledaj kada je otvorena ova tema. Prije 4 godine. Do sada bi ovi poduzetnici i kvazistručnjaci za kriptovalute, zaradili neke ogromne pare, postavili nam ovdje slike sa Kariba i Maldiva dok cirkaju neki sex on the beach i vozili strašna kola kad ono međutim..
    Pustite se šuplje priče, ne kažem da nema leba bez motike ali budite realni ko kome da je za pravo da se tako lako obogati bez navodno ičijeg nadzora. Taman će neko dozvoliti vama šabanima iz nekog pičkovca da pokupite milione sa svjetskog tržišta. Ne mlatite praznu slamu.

4. ajde ne lupaj kurce jedan

5. Uloži neku kintu u kriptovalutu, možda za koju godinu budeš gazio cayenna. hahahahahahha jebem ti bijedu, ne može vam čovjek oči otvoriti.

6. hahaha bravo Saake to i ja pricam ali me niko ne slusa.

7. kada je presvetli Isus hristos trebalo da vasrksne on to nije uspeo iz prvog puta. Vec j non stop pokusavao dok nije uspeo. Vredno je radio i svaki put nakon pada je pokusavao ponovo. Poceo je da vezba da vaskrsne u jednoj maloj teretani nadomak grada dok su druge spremali timovi ruskih naucnika. Na kraju je i uspeo a oni koji su verovali u njega on im je obezbedio zivot lagodan posle tako da SAAKE popusis kurac.

8. daj da vidimo taj portfolio maestro

9. Samo ripl bajo moj. Mada bih rado ubacio i poneki monero, lajtkoin, bitkoin, pa i eterium, ali neki drugi put

10. Pa imas na prethodnoj strani pise 4230 xrp

11. Nek vam onda taj imaginarni lik i njegovi pomagači pomognu da dođete do miliona ;)

12. Ne mogu da skontam sakea zasto ovoliko peni na kriptovalute xDD

13. šta si kupovao i prodavao ovih dana, maestro

14. samo kupio ripl pre 5 dana i cesao jaja, tako cu da cesem do decembra onda cu da dignem 20-30k evra

15. xrp najvise centralizovana kriptovaluta

16. ovo sam cuo od ljudi nzm ni sta znaci

17. Saake moj brat sve sto prica je tako. Vi koji mu protivrecite ste nubovi

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.